Team van tandheelkundige professionals
The wetenschap achter een gerust gemoed.

Van ademhalingsfiltratie tot sterilisatie-indicatoren kunnen 3M oplossingen voor vertrouwen en veiligheid voor uw team en patiënten zorgen.

Neem betrouwbaarheid zelf in handen.

Meer dan ooit zijn ook voor mondzorgprofessionals en hun patiënten de gevaren van bacteriën, virussen en schadelijke besmettingsfactoren van tel. Sinds decennia staat 3M medische zorgverleners over heel de wereld bij om hen te beschermen tegen infecties. Nu zijn we er ook om u en uw praktijk uit te rusten met de benodigdheden om kruisbesmettingen te voorkomen - en vooral om uw patiënten en personeel een gerust gemoed te bezorgen.

Terwijl u uw heropstart aanpakt, willen wij u bijstaan - en niet alleen als de leverancier van betrouwbare Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM's) en infectiepreventie-oplossingen, maar ook als adviesverlener en leercentrum, toegewijd aan een levenslange mondzorg voor iedereen.

Uw patiënten zijn in goede handen - die van uzelf. Vertrouw daarenboven op onze wetenschap om oplossingen te leveren die hen veilig houden: 3M filtermaterialen die ontworpen zijn voor een comfortabele ademhaling, actieve huidverzorging die potentiële schade door langdurig gebruik van beschermingsmaterialen kan minimaliseren en een indicator die in één oogopslag de performantie van het sterilisatieproces aangeeft. Dit is de wetenschap achter infectiepreventie.


Infectiepreventie-oplossingen voor mondzorgprofessionals

Tandheelkundige instrumenten, handen, werkoppervlakken, … voor alles wat u aanraakt in uw praktijk, weet u hoe belangrijk het is het verspreiden van micro-organismen tegen te gaan. Persoonlijke beschermingsmiddelen en sterilisatie helpen bij het voorkomen van kruisbesmettingen - en helpen zo om het risico van pathogenen voor uw patiënten en personeel te verminderen.

 • Zoals uw team toegewijd is aan patiëntenzorg, staan wij u bij en streven we ernaar PBM's beschikbaar te stellen die voor mondzorgprofessionals comfortabel en betrouwbaar zijn. Leer hier meer over tandheelkundige mondmaskers en filtrerende gezichtsmaskers (FFP maskers).

 • Een correcte pasvorm en aansluiting van een filtrerend gezichtsmasker (FFP masker) zijn een vereiste om de nodige en doeltreffende bescherming te bieden tegen blootstelling. De goede aansluiting helpt om te garanderen dat de grootste hoeveelheid ingeademde lucht wel degelijk doorheen het filtermateriaal van het mondmasker gaat. Alles wat de pasvorm en aansluiting van een mondmasker tijdens het dragen aantast, zal resulteren in een verminderde graad van bescherming dan aangegeven wordt. Bepaalde 3M huidverzorgingsproducten kunnen helpen de huid te beschermen en ervoor te zorgen dat de pasvorm en aansluiting van het mondmasker niet aangetast worden.

 • Sterilisatiegarantie gaat om meer dan een protocol uitvoeren. Het levert de wetenschap dat uw instrumenten elke keer degelijk gesteriliseerd zijn. Het levert eenvoud in het verkrijgen van cruciale informatie omtrent het sterilisatieproces. Het levert vertrouwen door vast te houden aan bewezen praktijkvoering omtrent infectiepreventie.


Wij zijn er om u te helpen

3M is toegewijd u bij te staan in deze complexe situatie ten gevolge van de COVID-19 pandemie en bij de herstart van uw praktijk. Contacteer uw 3M Oral Care vertegenwoordiger met vragen over producten, educatie of technische aspecten.


Video

 • Please note: FFP2 is European equivalent to N95.

 • 3M Tandheelkunde FAQ vraagteken

  FAQs over PBM voor mondzorgspecialisten

  Terug aan de slag met vertrouwen. 3M.com/tandheelkundigebescherming is uw toegangspoort tot nuttige informatie omtrent persoonlijke beschermingsmiddelen die u, uw personeel en uw patiënten helpen beschermen.  

   


  BEKIJK FAQs VOOR TANDHEELKUNDIGE INFECTIEPREVENTIE • 3M Dental Blog Brain Floss

  3M Brain Floss Blog

  Bezoek onze blog met breinprikkelende inzichten van ons wereldwijde 3M Oral Care team.