Eenvoudig tot in de kern.

Eenvoudig tot in de kern.

We hebben stift- en opbouwprocedures sneller, gemakkelijker en betrouwbaarder dan ooit gemaakt, met een 4-stappenoplossing met de nieuwe RelyX™ Fiber Post 3D-glasvezelstift.
 

LEES DE KLINISCHE EVALUATIE VAN EEN TANDHEELKUNDIG ADVISEUR

De meest geavanceerde stift- en opbouwoplossing op dit moment

Met de NIEUWE RelyX™ Fiber Post 3D-glasvezelstift

 • Een eenvoudige oplossing voor een complexe procedure

  Een eenvoudige oplossing voor een complexe procedure

  Stift- en kernprocedures, of wortelkanalen zoals ze beter bekend staan, zijn zeer complexe restauraties. Daarom hebben we de stift- en kernoplossing van 3M ontwikkeld voor synergie en eenvoud: deze producten werken samen om u te helpen een lang verhaal kort te maken. Met minder klinische stappen maakt de stift- en kernoplossing van 3M de endodontische restauratieprocedure eenvoudiger voor u en voor uw patiënt, zonder in te boeten op betrouwbaarheid. Zo kunt u uw werk sneller doen. Alles met slechts vier producten.

  Op basis van meer dan 700 stiftplaatsingen heeft 92% van de tandartsen geantwoord dat ze tevreden of zeer tevreden waren met de algemene prestaties van het systeem. Vooral de RelyX™ Fiber Post 3D-glasvezelstift werd als uitstekend beoordeeld voor zijn gemakkelijke verwerking, goede esthetiek en substantieel verbeterde radiopaciteit. In combinatie met onze klinisch bewezen cement en eenvoudige bulkrestauratiemateriaal die zich vertalen in een handige, snelle en betrouwbare procedure, steeds weer.

  Lees de klinische evaluatie van een tandheelkundig adviseur >


 • Ga voor dezelfde hoge hechtsterkte als adhesief composietcementenharscementen, zonder noodzakelijke voorbehandeling. Met de automix mengspuit en de endotip kunt u het reeds gemixte cement direct in het wortelkanaal van onder tot boven verwerken.

  Meer informatie (PDF, 968 KB)

  Bekijk catalogus

 • Deze innovatieve stift zorgt voor coronale 3D-macroretentie en een microporeus oppervlak voor een sterke hechting van wortel tot opbouw. Het biedt uitstekende radiopaciteit voor betere controle over plaatsing en hoge buigsterkte voor een laag risico op wortelbreuk.

  TIP: gebruik kleurgecodeerde boren voor de beste aansluiting bij het voorbereiden van de wortelkanaal.

  Meer informatie (PDF, 736 KB)

  Bekijk catalogus

 • Hecht het opbouwmateriaal aan de stift en tandstructuur in slechts één keer aanbrengen, zonder extra primer. Dit populaire adhesief geeft uitstekende hechtsterkte en betrouwbaarheid, alles in een gemakkelijk te gebruiken flesje met klapdeksel.

  Meer informatie

  Bekijk catalogus

 • Bulk fill composieten zijn ontworpen om posteriore restauraties sneller en eenvoudiger te maken! De unieke optische eigenschappen en verbeterde opaciteit geven u de eenvoud van plaatsing in één stap, tot 5 mm, mét behoud van de esthetiek.

  Meer informatie

  Bekijk catalogus


De belangrijkste voordelen van de RelyX™ Fiber Post 3D

 • Een eenvoudige oplossing voor een complexe procedure

  - Meer mechanische retentie aan het opbouwmateriaal dankzij coronale 3D-macroretentie
  - Sterke hechting in het wortelkanaal
  - Betere controle over de stiftplaatsing dankzij uitstekende radiopaciteit
  - Meer esthetische optie dan bij een metalen stift

  Lees de klinische evaluatie van een tandheelkundig adviseur >