Preventieve mondzorg

Preventieve mondzorg

Preventieve mondzorg en gebitshygiëne


Goede preventieve tandheelkunde en mondgezondheid kunnen caviteiten, gingivitis en parodontale problemen voorkomen, zodat uw patiënten gelukkig en gezond blijven glimlachen.


Continuüm van preventieve zorg

Nadat u de mondgezondheid van uw patiënt hebt vastgesteld en voor een behandelprotocol hebt gekozen, kunnen deze preventieproducten een continuüm van zorg bieden.


Educatiemateriaal

Waarschuwing

Waarschuwing

Het systeem kan het contentitem waarnaar wordt verwezen niet afbeelden. De authoringsjabloon "3M Design Patterns/FUZE 50Series-Configuration/General/3M rG-79-MulticolumnLinks-Configuration-at" van het contentitem "nl_NL/Group B/HCB_Dental/procedures/preventive/FUZE Components/3M rG-79-MulticolumnLinks-Configuration" is niet toegewezen aan een presentatiesjabloon. Meld dit probleem bij de ontwikkelaar van uw front-end of bij de systeemontwerper.

 
Waarschuwing

Waarschuwing

Het systeem kan het contentitem waarnaar wordt verwezen niet afbeelden. De authoringsjabloon "3M Design Patterns/FUZE 50Series-Configuration/General/3M rG-79-MulticolumnLinks-Configuration-at" van het contentitem "nl_NL/Group B/HCB_Dental/procedures/preventive/FUZE Components/3M rG-79-MulticolumnLinks-Configuration_2" is niet toegewezen aan een presentatiesjabloon. Meld dit probleem bij de ontwikkelaar van uw front-end of bij de systeemontwerper.

 
Waarschuwing

Waarschuwing

Het systeem kan het contentitem waarnaar wordt verwezen niet afbeelden. De authoringsjabloon "3M Design Patterns/FUZE 50Series-Configuration/General/3M rG-79-MulticolumnLinks-Configuration-at" van het contentitem "nl_NL/Group B/HCB_Dental/procedures/preventive/FUZE Components/3M rG-79-MulticolumnLinks-Configuration_1" is niet toegewezen aan een presentatiesjabloon. Meld dit probleem bij de ontwikkelaar van uw front-end of bij de systeemontwerper.

 
Stuur ons een bericht Klantenservice Tandheelkunde: 015‑7822425 Klantenservice Tandheelkunde: 015‑7822425 Klantenservice Orthodontie: 0800‑0228344 Klantenservice Orthodontie: 0800‑0228344 3M Oral Care, Delft
Volg ons
Wijzig land
Nederland - Nederlands