Rood vlees in een verwerkingsfaciliteit.

Testmethoden die uw proces naar een hoger niveau tillen.

Verbeter uw testen met 3M Voedselveiligheid. Lees het vergelijkende onderzoek van het 3M™ Moleculair detectiesysteem voor STEC en salmonella.

LEES DE WHITEPAPER

Totaaloplossingen

Als vleesverwerker kunt u rekenen op onze technische expertise, proceservaring en educatieve ondersteuning om u te helpen uw bedrijf, reputatie en klanten te beschermen.

Werkt met uw workflow

Er zijn 3M Voedselveiligheidsproducten om u te helpen te voldoen aan de voorschriften van de USDA voor vleesverwerking bij elke stap in uw productieproces.

  • Klik voor meer informatie
    Klik voor meer informatie


  • Pagina's van 3M-whitepaper
    • Lees het vergelijkende onderzoek van het 3M™ Moleculair detectiesysteem en traditionele PCR-technologie (Polymerase Chain Reaction of polymerasekettingreactie) met de nieuwe STEC- en Salmonella-assay.
    • Lees hoe LAMP-bioluminescente technologie testlaboratoria voor voedselveiligheid eenvoud, gebruiksgemak en kosteffectiviteit kan bieden. Dit externe onderzoek, uitgevoerd in een laboratorium met ISO/IEC 17025-accreditatie, was opgezet ter vergelijking van het 3M Moleculair detectiesysteem voor de detectie van STEC en salmonella (MLG 4.10-methode*) in rundvlees- en gevogeltematrices. De vergelijking omvatte tevens de STEC Gene Screen-methode (stx en eae) voor STEC-detectie in rundvlees en gevogeltematrices - MLG (5C.00 Gene Screen-methode*).
      *Referenties worden vermeld in het onderzoek.

    LEES DE WHITEPAPER


Sluit  
  • Vul alle verplichte velden in om onze whitepaper 'Evaluatie van 3M™ Moleculair detectiesysteem voor de detectie van STEC en salmonella in rundvlees- en gevogeltematrices' te downloaden.

  • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Verzenden

Bedankt

Download de whitepaper direct (345 KB).

Helaas...

Er is een fout opgetreden tijdens het verzenden. Probeer het later opnieuw…

Sluit  
  • Vul alle verplichte velden zodat u het whitepaper kunt downloaden over het beheersen van voedselveiligheid en besmettingsrisico's in vleesverwerking.
  • Wanneer u dit formulier indient, kan u via e-mail/telefonisch gecontacteerd worden door een 3M medewerker of door één van onze geauthoriseerde zakelijke partners waarmee wij uw gegevens mogelijk delen in overeenstemming met het privacybeleid van 3M.

  • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

  • (Houd de [Ctrl]-toets ingedrukt om meerdere opties te selecteren)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Verzenden

Bedankt.

Download de whitepaper direct.

Helaas...

Er ging wat fout. Probeer het later opnieuw...

Beheren van risico's op het gebied van voedselveiligheid in vleesverwerking

  • Omslag van Handboek voor omgevingsbewaking

    Een overzicht van uitdagingen & oplossingen

    De wereldwijde vleesindustrie voorspelt een groeipercentage van 7%* voor de consumptie van verwerkt vlees en de fabrikanten doen er alles aan om dit bij te benen en gelijktijdig de voedselveiligheid op een hoog niveau te houden. Deze snelle expansie heeft geleid tot grotere hoeveelheden van deze voedingsmiddelen die door de afzonderlijke verwerkingsfaciliteiten zijn gegaan, dus het beheren van de diverse besmettingsrisico's is absoluut cruciaal voor de veiligheid van elk product.
    In dit witboek behandelen we enkele van de meest essentiële veiligheidsoverwegingen waar vleesverwerkende bedrijven zich bewust van moeten zijn bij het plannen van nieuwe voorzieningen of het implementeren van veilige praktijken in de bestaande omgeving:

    • Belangrijkste uitdagingen op het gebied van verontreiniging
    • 10 principes voor het ontwerpen van een sanitaire omgeving
    • Hoe kan een omgevingsmonitoringprogramma worden gebruikt?

    *Referentie vermeld in witboek.


Aandacht voor testen op Micro-organismen voor de vleessector

  • Afbeelding van een e. Coli-bacterie
    E. coli

    Escherichia coli is een gramnegatieve, coliforme bacterie bacterie - een van de meest gangbare soorten die in het spijsverteringsstelsel van de mens wordt aangetroffen. Sommige soorten E. coli-bacterie staan erom bekend dat ze ernstige voedselvergiftiging veroorzaken na het eten van besmet voedsel. Een hiervan, de Shigatoxineproducerende E. coli (STEC), produceert een krachtige toxine met de naam Shigatoxine (Stx). Het meest gangbare STEC-serotype, O157:H7 is de oorzaak van meer dan 75% van de E. coli-infecties wereldwijd.

  • Afbeelding van een Listeria-bacterie
    Listeria

    Listeria monocytogenes, een grampositieve bacterie, wordt meestal aangetroffen in vochtige omstandigheden, waaronder grond, oppervlaktewater en rottende vegetatie. Listeria monocytogenes is de meest beruchte van de 17 bekende stammen van het genus Listeria.

  • Afbeelding van een Salmonella-bacterie
    Salmonella

    Salmonella is een gramnegatieve, staafvormige bacterie - een van diverse organismen uit de familie Enterobacteriën. Salmonella is tegenwoordig de meest gemelde oorzaak van door voedsel overgebrachte ziekte. Daarom is het een van de belangrijkste bacteriën om op te testen voor producenten van etenswaren.


  • Vraag een expert van 3M

    Neem vandaag nog contact op met een verkoopvertegenwoordiger van 3M om te zien wat de totaaloplossingen van 3M voor vleesverwerking kunnen betekenen voor uw laboratorium.

    Vraag een expert van 3M

Sluit  
  • Wanneer u dit formulier indient, kan u via e-mail/telefonisch gecontacteerd worden door een 3M medewerker of door één van onze geauthoriseerde zakelijke partners waarmee wij uw gegevens mogelijk delen in overeenstemming met het privacybeleid van 3M.

  • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

  • (Houd de [Ctrl]-toets ingedrukt om meerdere opties te selecteren)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Verzenden

Bedankt.

We hebben je verzoek ontvangen.

Helaas...

Er ging wat fout. Probeer het later opnieuw...

Volg ons
Wijzig land
Nederland - Nederlands