Download de whitepaper direct.
Er ging wat fout. Probeer het later opnieuw...
De impact van grote terugroepacties, toegenomen consumentenbewustzijn, veranderende regelgeving en internationale normen zorgen voor een verschuiving in voedselveiligheids- en kwaliteitsstrategieën. Terwijl de focus van voedseltesten traditioneel lag op grondstoffen en eindproducten, kan een preventieve benadering door het testen van de voedselverwerkingsomgeving helpen bij het identificeren en corrigeren van mogelijke problemen voordat ze tot een groot probleem of terugroepactie leiden.
In samenwerking met Cornell University en andere branchedeskundigen, is nu een uitgebreide bron ontwikkeld voor omgevingscontrole in de levensmiddelen- en drankenindustrie. Dit handboek is gebaseerd op de industriepraktijk en een wetenschappelijke benadering en biedt richtlijnen voor het opzetten en implementeren van een holistisch omgevingscontroleprogramma.
De oplossingen en producten van 3M zijn internationaal erkend en beoordeeld vanwege de ingenieuze methoden en innovatie.
Beoordelingen van derden, zoals AOAC, bevestigen dat de methode nauwkeurig is onderzocht om te bewijzen dat het betrouwbaar en herhaalbaar is en gelijk of beter heeft gepresteerd dan de referentiemethode waarmee deze werd vergeleken. 3M voedselveiligheid neemt deze programma's zeer serieus en, meer dan, de volgende voltooid:
- 20 AOAC® International Official Methods of Analysis (OMA) beoordelingen
- 14 AOAC Performance Tested Method (PTM) certificeringen
- 19 NF VALIDATION door AFNOR Certifications
De inspectiedienst voor voedselveiligheid van de USDA koos 3M voor salmonella en listeria
Effectieve omgevingscontroleprogramma's kunnen het risico op terugroepacties helpen verminderen, de houdbaarheid van producten verlengen, de productie stroomlijnen en de klanttevredenheid verhogen. Volg Dr. Martin Wiedmann van de Cornell University voor een 5-delig leertraject voor omgevingscontrole. Deze is zodanig ontworpen dat het door de verschillende niveaus van inhoud gaat, van beginner tot gemiddeld en gevorderd.
Deze cursussen leveren een voordeel op voor bedrijven die beginnen met het implementeren van omgevingscontroleprogramma's, bedrijven die bezig zijn met de implementatie en de bijbehorende uitdagingen, evenals bedrijven die een bestaand programma hebben en op zoek zijn naar manieren om dit te verbeteren.
Bezoek de 3M Health Care Academy℠ om meer te leren over dit onderwerp en andere
3M™ Petrifilm™ Plates Environmental Monitoring Procedures (PDF, 1,32 MB)
Hygiene Monitoring's Role in Environmental Monitoring (PDF, 140 KB)
Key Considerations for Choosing the Right Sampling Device (PDF, 152,64 KB)
3M™ Voorbevochtigde sponzen: Listeria recovery after extended refrigeration (PDF, 298 KB)
Dit document evalueert de prestaties van 3M™ voorbevochtigde sponzen voor het herstel van listeria-organismen na langdurige koeling, waarbij uiteindelijk wordt vastgesteld dat 3M-sponzen omgevingstesten en -bemonstering gemakkelijker en handiger maken.
Vloeibare melk, kaas, ijs, zuigelingenvoeding in poedervorm, UHT-verwerking, boter en droge ingrediënten: we helpen u om ze allemaal te testen. Met toegang tot onze zuiveltestoplossing en onze deskundige technische ondersteuning, kunnen we u helpen de consistentie, efficiëntie en nauwkeurigheid te maximaliseren.
Test nauwkeurig op pathogenen zoals E. coli O157, listeria en salmonella en houd de merkreputatie van uw bedrijf veilig met 3M voedselveiligheidsoplossingen voor de vleesverwerking. Sinds de invoering van het programma voor terugdringing van pathogenen door de inspectiedienst voor voedselveiligheid van de USDA is het nog nooit zo belangrijk geweest om uw rundvlees, lam, kalfsvlees en varkensvlees te testen, en we helpen u bij elke stap.
Maak gebruik van ons complete portfolio van testoplossingen voor levensmiddelen en dranken.
Het 3M voedselveiligheidsteam staat klaar om u alle antwoorden te geven. Klik op de knop om contact op te nemen met het 3M voedselveiligheidsteam.