Deskundigenpanel
webLoaded = "false" Loadclientside=No

Maak kennis met het panel

Bij het FUTURO™-merk ontwerpen we onze producten om onze klanten aan een betere kwaliteit van leven te helpen. Om daarvoor te zorgen, blijft het FUTURO™-merk een van de meeste betrouwbare namen in braces en bandages, en worden al onze producten ondersteund door ons deskundigenpanel van ingenieurs en medische zorgverleners.
Deze deskundigen onderzoeken, ontwikkelen en testen zowel bestaande als nieuwe producten, en combineren wat in de praktijk te zien is, met de behoeften van consumenten, en laten alleen het beste over aan uw plaatselijke verkoopvertegenwoordiger. Dat is nodig om ervoor te zorgen dat geavanceerde kennis, ideeën en oplossingen worden opgenomen in onze innovatieve productlijnen. Alles met één doel in het achterhoofd: om u te helpen alles uit uw leven te halen.


Ralph Buschbacher, M.D

Deskundige op het gebied van spieren en skelet - hoofd van het FUTURO-deskundigenpanel

Ralph Buschbacher, M.D., voorziet het FUTURO-deskundigenpanel van waardevolle kennis over de specialisatie fysieke geneeskunde en leidt het team ook.
Onder dr. Buschbachers verantwoordelijkheden vallen onder meer ervoor zorgen dat zijn team beschikt over geavanceerde faciliteiten en middelen om nieuwe materialen, technologieën en producten te onderzoeken, te ontwikkelen en te testen, en de kennis van alle leden samen te brengen. Zo kan het FUTURO-merk onze consumenten de producten van hoge kwaliteit bieden die ze nu van ons verwachten.

 • Ralph Buschbacher

  Hij heeft veel gepubliceerd als auteur en onderzoeker, en is gespecialiseerd in spier- en skeletaandoeningen met de nadruk op arbeidsgeneeskunde. Dr. Buschbacher voorziet FUTURO van zijn kennis, inclusief hoe bandages symptomen van aandoeningen door spierzwakte en gewrichtsstoornissen kunnen verlichten.

  Zijn vakkundigheid garandeert dat elke FUTURO-bandage gebaseerd is op de allermodernste medische technologie.

  Dr. Buschbacher begon zijn medische vorming aan de University of Virginia. Hij werd verkozen tot Chief Resident van zijn klinische opleidingsperiode bij het Medical College of Virginia. Hij is een productieve schrijver met meer dan 50 manuscripten, 25 hoofdstukken in boeken en 11 boeken over spier- en skeletaandoeningen. Op het moment is hij bezig met de voorbereiding van 8 boeken over zijn specialisme. Dr. Buschbacher is zes jaar lang redacteur van de nieuwsbrief van de Association of Academic Physiatrists geweest en is lid van het curatorium van de Association of Academic Physiatrists.


Ryan Gaynor, PT, MS, ART

Fysiotherapeut

Aangezien zo veel van onze producten worden gedragen door mensen die herstellen van blessures, mag het FUTURO™-merk van geluk spreken dat het een gediplomeerde en deskundige fysiotherapeut in het FUTURO™-deskundigenpanel heeft. Ryan Gaynor heeft een waardevolle inbreng en kennis om onze producten effectiever en nuttiger te maken.

 • Ryan Gaynor

  Mr. Gaynor is fysiotherapeut bij Freedom Physical Therapy Services, S.C., in Milwaukee en werkt in een particuliere praktijk met de aandacht vooral op orthopedische aandoeningen met de nadruk op manuele therapie. Vóór zijn huidige functie heeft hij zes jaar bij het Methodist Hospital in Indianapolis samengewerkt met nationaal erkende chirurgen bij Methodist Sports Medicine en psychiaters van de Indiana University School of Medicine. Zijn interesse lag bij de behandeling van orthopedische letsels, met name bij de ongevallenverzekering van werknemers.

  In Indianapolis werd hij erkend leverancier van Active Release Techniques™ (ART)*, een behandelingssysteem voor letsel aan de weke delen dat onder atleten bijzonder populair is. Hij heeft met het professionele footballteam Indianapolis Colts en hun chirurg, dr. Tom Klootwyk, samengewerkt als adviseur bij letsel aan de weke delen om de lastige gevallen te behandelen.

  Mr. Gaynor is lid van de American Physical Therapy Association.

  Hij heeft een universitaire graad in fysiotherapie behaald aan de University of Indianapolis, waar hij ook zijn Bachelor’s degree heeft behaald.

  *Active Release Techniques™ is een gedeponeerd handelsmerk van Active Release Techniques, LLC.


Volg het FUTURO™-merk:
FUTURO is een handelsmerk van 3M.
Wijzig land
Nederland - Nederlands