Afbeeldingen voor gebouwen en wanden

Graphics voor gebouwen en muren

Uw boodschap wordt luid en duidelijk met de 3M-afbeeldingen voor gebouwen en wanden

Zoek een grafische fabrikant

Weinig dingen maken een grotere indruk dan een wrapfolie voor een gebouw.

Zo'n folie is groot, gewaagd en komt als een donderslag bij heldere hemel. De grafische materialen van 3M zijn duurzaam, betrouwbaar en van de hoogste printkwaliteit, perfect om uw gebouw tot leven te brengen. 3M heeft duurzame en hoogwaardige oplossingen voor elk gebouw, of het nu gaat om een advertentie, een bedrijfslogo of de renovatie van de buitenkant van uw gebouw.


Toepassingen

 • Afbeeldingen voor gebouwen

  Uw gebouw kan een gigantisch advertentiebord worden. Gebruik uw gebouw om uw merknaam prachtig weer te geven en te promoten. We hebben grafische oplossingen voor wanden voor de korte en lange termijn, beide zijn geschikt voor praktisch elk oppervlak, inclusief ruwe ondergronden.

  Grafische producten voor gebouwen

 • Renovaties van gebouwen

  Als u de buitenkant van uw gebouw wilt verfraaien of vernieuwen zijn getextureerde effecten, metaal-, glans- en marmereffecten allemaal mogelijk met de architecturale folies van 3M. Uw gebouw is weer als nieuw voor een fractie van de prijs.

  Renovatiefolies voor gebouwen

 • Afwerkingen voor het interieur

  U zoekt een snelle, professionele en efficiënte renovatieoplossing met eenvoudig en betaalbaar onderhoud na de installatie. Met de architecturale & whiteboard finishes van 3M kunt u elk oppervlak transformeren: van vergaderruimten en de receptie tot wandpanelen en het interieur van liften.

  Finish-producten voor het interieur


Zoek een erkende grafische fabrikant bij u in de buurt

Zoek een gecertificeerde en erkende grafische fabrikant bij u in de buurt.


Video's


Informatie over afbeeldingen voor gebouwen en wanden

Wrap een gebouw voor een maximale impact. De grafische materialen van 3M zijn zelfs geschikt voor structuurwanden, en bieden een hoogwaardige en duurzame oplossing voor uw communicatie- of renovatievereisten.

Volg ons
Wijzig land
Nederland - Nederlands