Afbeeldingen voor vliegtuigen

Graphics voor vliegtuigen

Zoek een grafische installateur

Uw vliegtuig valt nog meer op met de grafische materialen van 3M.

Met de grafische materialen van 3M kunnen luchtvaartmaatschappijen hun nieuwe franchises, services en routes beter aan hun klanten communiceren, en advertenties nog duidelijker maken. Het 3M-materiaal is grondig beproefd en getest voor deze sector: het is uiterst duurzaam en slijtvast en ziet er prachtig uit.


Toepassingen

 • Vliegtuigen zijn onderhevig aan de meest uitdagende omstandigheden die bestaan. Bitterkoude temperaturen en duizelingwekkende hoogten vormen geen probleem voor de grafische materialen van 3M, die speciaal zijn ontworpen en geproduceerd om hun hoogwaardige eigenschappen en duurzaamheid te behouden, hoe slecht de omstandigheden ook zijn.

  Grafische producten voor vliegtuigen

 • Wrapfolies voor de luchtvaart zijn niet beperkt tot grote commerciële luchtvaartmaatschappijen. 3M bieden duurzame en hoogwaardige folies die geschikt zijn voor elk type luchtvaartuig. Zo krijgt u uw boodschap over naar al het publiek dat in contact komt met deze luchtvaartuigen. Helikopters zijn een unieke communicatiemiddel.

  Grafische producten voor helikopters


Zoek een erkende grafische fabrikant bij u in de buurt

Zoek een gecertificeerde 3M Preferred Carwraper bij u in de buurt


Video's


Galerij met afbeeldingen voor luchtvaartuigen

 • 3M luchtvaart
  Dec 1, 1901
 • 3M luchtvaart

   

  Dec 1, 1901
 • 3M luchtvaart

   

  Dec 1, 1901
 • 3M luchtvaart

   

  Dec 1, 1901
 • 3M luchtvaart

   

  Dec 1, 1901

Informatie over afbeeldingen voor vliegtuigen

Met de 3M-vinylwraps verandert u het uiterlijk en de impact van uw luchtvaartuig. Door een vliegtuig of een ander luchtvaartuig te beletteren met wrapfolie krijgt u uw boodschap helder en duidelijk over via een van de meest intensief gebruikte vervoersmiddelen die er zijn.