Whitepapers voor Graphics & Signage

 • je Business laten groeien

  De druk is reëel en de concurrentie is fel, maar 3M staat achter je. Of je nu je eerste vinyl carwrap onderneemt of een doorgewinterde veteraan bent die alles al heeft gezien en beleefd, wij hebben de hulpmiddelen die je helpen je bedrijf te laten groeien.

 • Verkoop meer wraps met digitale marketing

  Er is steeds meer vraag naar carwraps, voertuiggraphics en wandwraps, en dat betekent dat het nu de juiste tijd is om het fundament te leggen voor een marketing‑ en reclamecampagne. Laat dit hulpmiddel dienen als een gids naar een effectief gebruik van digitale marketing en naar de beste manieren om die te ontwikkelen tot een strategie die is ontworpen om je wrapbedrijf te laten groeien.

 • De evenwichtsoefening voor grafische installateurs

  Om een wrapbedrijf te laten slagen, moet het winstgevend worden en blijven. Tussen de kosten van wrapfolies en het aanbieden van concurrerende prijzen om klanten aan te trekken en te behouden: hoe vind je een medium dat je gelukkig maakt? Welke producten bieden het beste rendement op je investering? Lees verder!

 • Een gids voor digitaal printen (pdf, 1,09 Mb)

  Je printer bepaalt de snelheid, het volume en de uiteindelijke kwaliteit van de opdrachten die je aanneemt in je wrapbedrijf. Het is dus veel meer dan zomaar een stuk apparatuur. Je digitale printer is een wezenlijke uitbreiding van je werk. Ontdek de tips en trucs die je nodig hebt om je projecten soepel te laten verlopen en je graphics perfect te printen.

Volg ons
Wijzig land
Nederland - Nederlands