De nieuwe generatie Wrap Folies

De nieuwe generatie Wrap Folies

3M™ 1380-serie Wrap Folie – de wrap folie waar monteurs om hebben gevraagd

Montagebedrijven zijn altijd op zoek naar wrapfolies die de montage gemakkelijker maakt, met name op diepgelegen delen en waar de kans op loslaten het grootst is. 3M heeft naar de markt geluisterd en heeft de nieuwe generatie folies voor het wrappen van voertuigen geintroduceerd: de 3M™ 1380-serie Wrap Folie. 

Voortbouwend op het succes van de 3M™ 1080-serie Wrap Folies biedt dit nieuw ontwikkelde product alle voordelen van zijn voorganger en nog veel meer. Dankzij de uitstekende vervormbaarheid van de 3M 1380-serie Wrap Folie kan deze folie gemakkelijk worden aangebracht in diepe profielen, zonder dat u de folie hoeft in te snijden. 

Hoeveel vertrouwen 3M in dit product heeft, blijkt wel uit de garantie die zij geeft tegen loslaten ('Lifting Resistance Warranty’). Dit is een onderdeel van de 3M™ MCS™-garantie: een extra waarborg voor kwaliteit en vertrouwen voor montagebedrijven en hun klanten. 

3M heeft kort geleden 11 nieuwe kleuren geïntroduceerd, waaronder Gloss Navy Metallic Blue, Gloss Sapphire Green Metallic en Matte Black Metallic. Zo blijven we voorop lopen in de consumententrends. 

Nieuwe kleuren 3M 1380-serie Wrap Folies

Nieuwe kleuren 3M 1380-serie Wrap Folies

Over de 3M 1380-serie Wrap Folies

De 3M 1380-serie Wrap Folie brengt verschillende productiviteitsverbeterende innovaties samen: de 3M Micro Comply™ lijmtechnologie voor het eenvoudig aanbrengen zonder luchtbellen en de onzichtbare luchtkanaaltjes in het folieoppervlak voor een indrukwekkende en uniforme uitstraling op het voertuig. Daarnaast is deze nieuwe generatie wrapfolie voorzien van een innovatieve nieuwe lijm op basis van de 3M™ Controltac™ technologie, die zorgt voor een lage aanvangshechting. Hierdoor kan de folie goed worden verschoven en gemakkelijk worden geherpositioneerd: een eigenschap die vooral voor de éénmanswrapper grote voordelen heeft.

Lees hier meer over de 3M 1380-serie Wrap Folies


3M 1380-serie Wrap Folie – video's