3M Health Care Academy

Verbeter uw vaardigheden.

Maak het verschil.

INLOGGEN / REGISTREREN

Kennis is de basis

Welkom bij de 3M Health Care Academy, hét trainingsportaal voor professionals in de gezondheidszorg. Zoeken, boeken en direct trainingen volgen vanuit één portaal. Leren maakt u beter, en uiteindelijk ook de patiëntenzorg.

We bieden een inspirerende en hoogstaande leeromgeving waarin u als professionele zorgverlener in iedere fase van uw carrière de benodigde kennis, vaardigheden en attitudes kunt ontwikkelen. Dat doen we niet alleen, maar in een continue wisselwerking met collega’s, klinisch specialisten en partners in de Benelux en zelfs daarbuiten.

Het portaal de 3M™ Health Care Academy ondersteund professionals in de gezondheidszorg met online educatie en trainingen. Om toegang te krijgen tot dit portaal adviseren we u om contact op te nemen met uw 3M vertegenwoordiger. Mocht deze niet bekend zijn of wenst u het portaal tijdelijk, voor een proefperiode, te willen uitproberen, neem dan contact op voor het verkrijgen van een toegangscode. We helpen u graag verder.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op voor meer informatie over cursussen op locatie of voor het krijgen van toegang tot de online cursussen.


Kies uw categorie

Klik op een categorie voor meer informatie.

Welke manier van leren past het best bij u?

Nieuwe manieren van leren, een verscheidenheid aan educatieve programma’s - van events, live webinars, tips & trick's tot e-learning modules.

icons

Download 3M Health Care Academy App

Educatie binnen handbereik. Krijg toegang tot exclusieve trainingscontent op uw mobiele apparaat. Download de app en begin de training vandaag nog!

Ondervindt u problemen met de toegang tot de Health Care Academy? Laat ons u helpen.