Medical

Medische training en educatie

Investeren in educatie

Inspirerende leeromgeving voor zorgprofessionals

Het begint hier

De 3M Health Care Academy biedt u, met nieuwe manieren van leren, een verscheidenheid aan educatieve programma’s - van live webinars, tips & trick's op uw smart phone tot e-learning modules en video.

Aan de slag

Starten met trainen? Ga naar registreren/inloggen om direct aan de slag te gaan. Hulp nodig? Neem contact met ons op.


Zoek in de medische catalogus

Blader door het trainingsaanbod in de medische catalogus. En vind online trainingen ontwikkeld door 3M met collega’s, klinisch specialisten en partners.

Filter op
Selecteer op
Tags
Tags
Laad meer

 • Auscultatie: Leer te luisteren

  Leer meer auscultatievaardigheden. De 3M™ Littmann® Learning Institute-app staat vol met auscultatietrainingsbronnen die u helpen om uw gehoor te verbeteren.

  Hoe de app te downloaden?


Events

Evenementen kalender

Onze evenementen kalender is de plek om toegang te krijgen tot topcongressen en evenementen, zowel online als bij u in de buurt.

 • onetogether
  International Lymphoedema Framework Conference Rotterdam 2018

  Het is een eer u uit te mogen nodigen voor het 8e International Lymphoedema Framework congres, dat gehouden zal worden van 6 tot 9 juni 2018 in Rotterdam. De organisatoren van dit congres zijn de Nederlandse patientenorganisatie voor lymfoedeem en lipoedeem NLNet en het International Lymphoedema Framework.

 • dfu
  De Nederlandse Nefrologie Dagen In Vogelvlucht

  De Nederlandse Nefrologiedagen is een tweedaags interdisciplinair symposium bedoeld voor internisten, internist-nefrologen, transplantatie-nefrologen, (gepromoveerd) onderzoekers, verpleegkundig specialisten, nurse-practitioners, dialyseverpleegkundigen, maatschappelijk werkers, diëtisten, technici en iedere andere niet genoemde zorgprofessional die de nefrologie tot zijn/haar vakgebied rekent. De participerende verenigingen binnen de Nefrologiedagen zijn: NfN, V&VN, VDT, DNN en de VMWN.