Oral Care

Tandheelkundige training en educatie

Maak het verschil in uw dagelijkse praktijk

Inspirerende leeromgeving voor professionals in de tandheelkunde en orthodentie

Het begint hier

De 3M Health Care Academy biedt u, met nieuwe manieren van leren, een verscheidenheid aan educatieve programma’s - van live webinars, tips & trick's op uw smart phone tot e-learning modules en video.

Aan de slag

Starten met trainen? Ga naar registreren/inloggen om direct aan de slag te gaan. Hulp nodig? Neem contact met ons op.Zoek in de tandheelkunde en orthodontie catalogus

Blader door het trainingsaanbod in de catalogus. En vind online trainingen ontwikkeld door 3M met collega’s, klinisch specialisten en partners.

Filter op
Selecteer op
Tags
Tags
Laad meer

Events

Evenementen kalender

Onze evenementen kalender is de plek om toegang te krijgen tot topcongressen en evenementen, zowel online als bij u in de buurt.

 • onetogether
  Dentex 2018

  De vakbeurs voor de dentale sector. Dentex is de belangrijkste samenkomst van de dentale sector in België. Dit is de plaats waar je in contact kan komen met de grootste spelers binnen de markt.

  Tijdens dentex maakt je kennis met de nieuwste innovaties, ontdek je start-ups, kan je verschillende seminaries en demonstraties bijwonen en kom je in contact met de grootste dentale verenigingen in België

 • dfu
  Create Your Own Style workshops - indirect restaureren

  In de tandheelkundige praktijk, is het steeds lastiger om een gefundeerde keuze te maken tussen directe en indirecte restauraties. Door onder andere tijdsdruk en financiële druk worden directe (composiet)restauraties vaak als eerste behandelkeus gezien. Het is de vraag of dat ook voor de patiënt en uzelf altijd de beste keus is.

 • dfu
  Create Your Own Style workshops - direct restaureren

  Een succesvolle restauratie wordt bepaald door een aantal factoren. Hoe kiest u het juiste materiaal en kleur voor uw restauratie? Wat zijn de mogelijkheden van composiet in zowel het front als de zijdelingse delen? Hoe werkt u uw restauraties hoogwaardig af? Krijg antwoord op deze vragen tijdens de praktijkgerichte ‘Create your own style’ workshops van 3M Oral Care in samenwerking met Bart Beekmans en Marta Ilik!