1. 3M Nederland
  2. Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

vrouw die door een microscoop kijkt: Gezondheidszorgproducten en -oplossingen van 3M
3M Health Care: Wetenschap is ons streven. Levens verbeteren is ons doel.

Wij geloven dat niets belangrijker is dan een goede gezondheid. Daarom ontwikkelen we kwaliteitsproducten en oplossingen voor wereldwijde gezondheidszorg. Of u nu rechtstreeks in contact komt met patiënten, de voedselveiligheid test of een medisch apparaat ontwerpt, het werk dat u elke dag doet, verbetert levens.

Bij 3M Health Care delen wij diezelfde passie. Het is wat ons motiveert om te blijven innoveren.
Ons doel? De kracht van 3M Science gebruiken om een betere gezondheid mogelijk te maken voor mensen over de hele wereld.


Gezondheidszorgmarkten

Wij verbinden mensen, inzichten, wetenschap en technologie op belangrijke markten om problemen op te lossen en een betere gezondheid mogelijk te maken.
  • Baanbrekende medische oplossingen, producten en deskundigheid helpen de resultaten voor de patiënten te verbeteren en het risico op complicaties te verminderen.

  • Innovatieve tandheelkundige oplossingen helpen procedures te vereenvoudigen en helpen patiënten op weg naar een levenslange mondgezondheid.

  • Onze software en diensten helpen u nauwkeurige gezondheidsinformatie te verstrekken en betalingen te verrichten, zodat u zich kunt concentreren op het verbeteren van de patiëntenervaring.

  • Oplossingen voor voedselveiligheidstests helpen voedsel en dranken te leveren die veilig en vers zijn, en beschermen zo de consument en uw bedrijf.

  • 3M biofarmaceutische zuiveringsoplossingen kunnen u helpen de zuiverheid tijdens het proces te verbeteren, de opbrengst van uw product te verhogen en de productiekosten te verlagen, zodat u zich kunt concentreren op het testen en op de markt brengen van levensreddende behandelingen.

  • Onze orthodontische producten verkorten het behandelingsproces, vergroten de patiënttevredenheid en verbeteren de efficiëntie.


Merken in de gezondheidszorg

  • 3M™ Littmann® Stethoscopen bieden het akoestisch niveau dat nodig is voor artsen, verpleegkundigen en studenten. Verkrijgbare modellen: Cardiology, Classic, Lightweight en Electronic.

Gezondheidszorgproducten

Contact 3M Healthcare