1. 3M Nederland
 2. Gezondheidszorg
 3. Huid- en Wondverzorging
Gezondheidszorg
Amsterdam Canal

3M op het EWMA-congres van 3 t/m 5 mei 2017

RAI Congrescentrum, Amsterdam

Meld u aan voor 3M EWMA-nieuws en bezoek onze stand!

Komt u dit jaar naar de EWMA-conferentie? Breng dan een bezoek aan onze stand, 3D16, om onze schitterende nieuwe producten op het gebied van Huidbescherming en Wondverzorging te zien! We laten u graag iets nieuws zien op het gebied van de behandeling van incontinentie dermatitis (IAD) en wondverzorging. Kunt u er niet bij zijn? Geen probleem. U kunt zich hieronder aanmelden voor het laatste 3M-nieuws en informatie die op de EWMA-conferentie wordt gedeeld, waaronder de behandeling van incontinentie dermatitis, de lancering van revolutionaire nieuwe producten, en samenvattingen van discussies van een panel van deskundigen op het gebied van decubitis.


Kunt u er niet bij zijn?

Vul hieronder het formulier in als u zich wilt registreren en ons EWMA-nieuws wilt ontvangen, bijvoorbeeld over de lancering van nieuwe producten en een samenvatting van de discussie over decubitis door een panel van deskundigen.

EWMA 2017

REGISTRATIE VOOR UPDATES

Alle velden zijn verplicht, tenzij deze als optioneel zijn aangegeven.


 • We gebruiken de informatie die u hebt ingevuld op dit contactformulier alleen om uw aanvraag te behandelen. Zie ook ons Internetprivacybeleid.

  Denk eraan dat deze informatie (inclusief de oorspronkelijke vraag en daaropvolgende antwoorden) naar een server in de V.S. kan worden overgebracht voor statistieken en opslag. Als u niet akkoord gaat met dit gebruik van uw persoonlijke informatie, maak dan geen gebruik van het systeem voor Contact opnemen.

 • VERZENDEN
Bedankt dat u 3M contacteerde.

Ons doel is u binnen de 24 u een antwoord te bezorgen. Echter, sommige vragen vereisen verder onderzoek om u een passend antwoord te kunnen geven.


Huid- en wondaandoeningen

 • Voor de behandeling van oedeem in de onderste extremiteiten en veneuze beenwonden wordt meestal compressietherapie gebruikt. Verlichting van de pijn en het ongemak bij veneuze ulcus en de verzorging van chronisch oedeem dat tot deze zweren kan leiden, hoeft niet ingewikkeld te zijn voor u of uw patiënten.

  3M heeft compressietherapie een belangrijke impuls gegeven door materialen te ontwikkelen met Intelligent Compression Dynamics, ofwel comfortabele, therapeutische compressie voor de verzorging van ulcus cruris.

  Ulcus cruris venosum eenvoudiger behandelen

 • Huidletsel door medische kleeflaag (MARSI) heeft betrekking op de rode, geïrriteerde huid die dikwijls het gevolg is van wanneer medische kleeflagen worden verwijderd. Dit treedt op bij alle typen zorg en bij alle leeftijden, vaak als gevolg van verkeerde keuze, toepassing of verwijdering van een medische kleeflaag. Het veroorzaakt onnodige pijn en heeft een negatieve invloed op de integriteit van de huid.

  Met een indrukwekkende geschiedenis op het gebied van de ontwikkeling van kleeflagen weten we bij 3M precies welke invloed een kleeflaag heeft op de huid. Deze kennis gebruiken we om producten te ontwikkelen die inspelen op de behoeften van de patiënt in het hedendaagse zorgstelsel en om het risico van MARSI te verminderen.

  MARSI-brochure

 • Incontinentie dermatitis (IAD) is een pijnlijk, problematisch huidletsel dat het gevolg is van blootstelling aan urine of ontlasting. Dit is een akelige ervaring voor de patiënt, die bovendien het risico op complicaties vergroot.

  Een internationaal panel van deskundigen heeft geconcludeerd dat een gestructureerd huidverzorgingsregime essentieel is voor het behoud van de huidintegriteit van patiënten met een IAD-risico.

  3M™ Cavilon™ Huidverzorgingsoplossingen, waaronder onze nieuwe, innovatieve 3M™ Cavilon™ Geavanceerde huidverzorging, zijn een belangrijk element van een huidverzorgingsregime dat patiënten beschermt, zelfs bij middelmatige tot ernstige IAD.

  Best Practice voor IAD