IAD-Identification-Guide

Incontinentiedermatitis (IAD) vaststellen


 • Alle velden zijn verplicht.

 • Ik kan mij te allen tijde uitschrijven en de verwerking van mijn persoonsgegevens bekijken, corrigeren en mij tegen de verwerking verzetten door te klikken op de link die zal zijn opgenomen in alle berichten die u ontvangt.

 • Verzenden

Bedankt!

Download hier de IAD Identificatiegids (PDF)

Helaas...

Er ging iets fout. Probeer het later opnieuw...

 • IAD-Identification-Guide

  Incontinentiedermatitis (IAD) kan een grote uitdaging zijn in instellingen voor acute en langdurige zorg. Succesvolle bescherming — en preventie — begint met een duidelijk inzicht in de manier waarop kan worden vastgesteld welke behoeften patiënten met een verhoogd risico hebben, en hoe hieraan kan worden voldaan.

  Hoe ziet IAD eruit? Hoe is IAD te onderscheiden van decubitus of gelijksoortige letsels? Hoe kunt u de uitdagingen die met deze aandoening gepaard gaan, beoordelen en aanpakken? Onze gratis IAD Identification Guide — een aanvulling op het Best Practice Principles consensusdocument,
  Incontinence-Associated Dermatitis: Moving Prevention Forward — geeft antwoord op deze en andere belangrijke vragen.

  Download de gids vandaag nog en help uw patiënten te beschermen tegen IAD.

  1. Gray M en Bartos S. Incontinence Associated Dermatitis in the Acute Care Setting: A Prospective Multi-site Epidemiologic Study. Gepresenteerd op de 23e jaarvergadering van de Wound Healing Society. 2013.

Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.
Wijzig land
Nederland - Nederlands