1. 3M Nederland
 2. Gezondheidszorg
 3. Find-a-Doc Registration
Gezondheidszorg

Vind-een-orthodontist programma

 

 

 

Registreer uw praktijk met de gratis '3M Vind-een-orthodontist locator' om uw praktijk te promoten, uw zichtbaarheid te verhogen en meer klanten te bereiken die online naar een orthodontist zoeken. Maak het makkelijk voor potentiële klanten om met u in contact te komen via telefoon, email of sociale media.

 

 

 

Lees de voorwaarden zorgvuldig voor u het formulier hieronder invult.

 1. 1. Uw toestemming. Door het verstrekken van persoonlijke informatie over uw praktijk aan ons, stemt u in met het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van uw persoonlijke gegevens zoals beschreven in deze 3M "Vind-een-orthodontist" tool. Als u niet instemt met het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van uw persoonlijke gegevens zoals beschreven in deze voorwaarden, maak dan geen gebruik van onderstaand formulier.
 2. 2. Beperkingen op het verzamelen, het gebruik en de bekendmaking van persoonsgegevens. 3M verzamelt de gegeven informatie om een lijst samen te stellen van praktijken die vindbaar zullen zijn voor potentiële patiënten met interesse in 3M producten. Door het verstrekken van uw persoonlijke gegevens, stemt u ermee in dat 3M uw informatie gebruikt op haar website(s) om door patiënten en andere personen te doorzoeken. Als onderdeel van dit programma zal 3M alleen de gegevens gebruiken zoals omschreven in deze gebruiksvoorwaarden, en in overeenstemming met de 3M privacy policy.
 3. 3. De toegang tot of verwijdering van persoonlijke gegevens. U kunt uw persoonlijke informatie bekijken, corrigeren, bijwerken of verwijderen door 3M te contacteren via onderstaand formulier.

3M behoudt zich het recht om het 'Vind-een-orthodontist programma' of de deelname van een behandelaar in het programma zonder voorafgaande kennisgeving te beëindigen. Aangezien dit een optioneel en gratis programma is, wijst 3M alle garanties af en aanvaardt geen aansprakelijkheid in verband met dit programma.


Update een bestaande 'Vind-een-orthodontist' praktijk

Is uw praktijk reeds geregistreerd in het Vind-een-orthodontist programma? Stuur ons een bericht en laat ons weten welke informatie wij moeten updaten.


Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.