1. 3M Nederland
 2. Gezondheidszorg
 3. Find-a-Doc Registration
Gezondheidszorg

Vind-een-orthodontist programma

Bent u een patiënt op zoek naar een orthodontist?

 

 

 

Registreer uw praktijk met de gratis '3M Vind-een-orthodontist locator' om uw praktijk te promoten, uw zichtbaarheid te verhogen en meer klanten te bereiken die online naar een orthodontist zoeken. Maak het makkelijk voor potentiële klanten om met u in contact te komen via telefoon, email of sociale media.

 

 

 

Lees de voorwaarden zorgvuldig voor u het formulier hieronder invult.

1. Uw toestemming. Door het verstrekken van persoonlijke informatie over uw praktijk aan ons, stemt u in met het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van uw persoonlijke gegevens zoals beschreven in deze 3M "Vind-een-orthodontist" tool. Als u niet instemt met het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van uw persoonlijke gegevens zoals beschreven in deze voorwaarden, maak dan geen gebruik van onderstaand formulier.

2. Beperkingen op het verzamelen, het gebruik en de bekendmaking van persoonsgegevens. 3M verzamelt de gegeven informatie om een lijst samen te stellen van praktijken die vindbaar zullen zijn voor potentiële patiënten met interesse in 3M producten. Door het verstrekken van uw persoonlijke gegevens, stemt u ermee in dat 3M uw informatie gebruikt op haar website(s) om door patiënten en andere personen te doorzoeken. Als onderdeel van dit programma zal 3M alleen de gegevens gebruiken zoals omschreven in deze gebruiksvoorwaarden, en in overeenstemming met de 3M privacy policy.

3. De toegang tot of verwijdering van persoonlijke gegevens. U kunt uw persoonlijke informatie bekijken, corrigeren, bijwerken of verwijderen door 3M te contacteren via onderstaand formulier.

3M behoudt zich het recht om het 'Vind-een-orthodontist programma' of de deelname van een behandelaar in het programma zonder voorafgaande kennisgeving te beëindigen. Aangezien dit een optioneel en gratis programma is, wijst 3M alle garanties af en aanvaardt geen aansprakelijkheid in verband met dit programma.


Update een bestaande 'Vind-een-orthodontist' praktijk

Is uw praktijk reeds geregistreerd in het Vind-een-orthodontist programma? Stuur ons een bericht en laat ons weten welke informatie wij moeten updaten.

Vind-een-Orthodontist registratieAlle velden moeten ingevuld worden tenzij anders aangegeven. Om meer dan twee praktijken te registreren gebuikt u een tweede formulier.


 • Vul uw praktijkinformatie in zoals u wenst dat ze te zien is in de lijst


 • Voeg indien mogelijk een tweede praktijklocatie toe. Om meer dan twee locaties ook effectief te registreren moet u een tweede formulier invullen.

 • Clarity™ ADVANCED Clear Braces
  Incognito™ Brackets (Lingual)
  Metalen Brackets
  Zelf-Ligerende Brackets
 •  Akkoord
 • De informatie die u op dit contactformulier invult, zal worden gebruikt om te reageren op uw verzoek en zoals verder beschreven in onze Internet Privacy Policy.

  Houd er rekening mee dat deze informatie kan worden overgebracht naar een server in de Verenigde Staten voor statistieken en opslag. Als u niet instemt met dit gebruik van uw persoonlijke gegevens, kunt u geen gebruik maken van het contactformulier.

 • VERSTUUR