1. 3M Nederland
 2. Industrie
 3. Silver Schuurmaterialen
Industrie

Nieuwe 3M™ Silver schuurmaterialen voor metaalbewerking en fabricage

Meld u nu aan voor het laatste productnieuws!

 • 3M™ Silver is een nieuwe klasse schuurmaterialen met de 3M Precision-Shaped Grain-technologie. Deze nieuwe producten gaan aanzienlijk langer mee dan conventionele schuurmaterialen, zoals aluminiumoxide en aluminiumoxide-zirkonium, en bieden u de benodigde levensduur en waar voor uw geld.


3M™ Silver schuurmaterialen

Een onverslaanbare combinatie van prestatie en waarde.

De nieuwste gezichten op het gebied van metaal slijpen en snijden zijn de 3M™ Silver doorslijpschijven en afbraamschijven. Deze bieden u de lange levensduur en snelle snijwerking van de 3M Precision-Shaped Grain-technologie tegen een onovertroffen waarde. Ze zijn niet gewoon nieuw – ze zijn revolutionair.

 • 3M™ Silver Afbraamschijven vormen een nieuwe klasse schuurmaterialen voor de haakse slijper – gebaseerd op de legendarische snelheid en lange levensduur van de 3M Precision-Shaped Grain-technologie. Ze zijn de ideale optie voor toepassingen zoals het verwijderen van lasnaden, afschuinen, afhoeken en meer, sneller en duurzamer dan aluminiumoxide en aluminiumoxide-zirkonium slijpschijven.

 • De nieuwe 3M™ Silver Doorslijpschijven zijn een nieuw soort slijpschijf voor topprestaties die zijn ontwikkeld voor betaalbaar dagelijks gebruik. De schijven zijn gemaakt met de 3M Precision-Shaped Grain-technologie en blijven koel tijdens het slijpen voor een snelle, soepele snijwerking in alle soorten ferrometalen, roestvast staal en staallegeringen. Bovendien melden klanten dat ze langer meegaan dan aluminiumoxide en aluminiumoxide-zirkonium slijpschijven van andere merken. Dat betekent minder vervanging en meer afgewerkte onderdelen per slijpschijf, voor een betere productiviteit van de werkplaats tegen lagere kosten.


Wat mensen te zeggen hebben over 3M™ Silver Schuurmaterialen

3M™ Silver Doorslijpschijven en Afbraamschijven bieden een onovertroffen combinatie van prestaties en waar voor uw geld. Maar dat hoeft u niet klakkeloos van ons aan te nemen. Deze fabrikanten en verwerkers plukken er al de vruchten van.

 • Succesverhaal | Gefabriceerde metaalproducten

  Voor het verwijderen van lasnaden uit koolstofstaal meldt een klant dat 3M™ Silver Afbraamschijven 28% sneller slijpen en 95% minder snel slijten dan de aluminiumoxide schijven die ze gewoonlijk gebruiken.

 • Succesverhaal | Metaalfabricage

  Bij het doorslijpen van stalen en rvs buiswerk meldt deze klant 50% minder slijtage met 3M™ Silver Doorslijpschijven ten opzichte van hun standaard aluminiumoxide schijven.

 • Succesverhaal | Metaalfabricage

  Voor het doorslijpen van structurele metaalplaat en plaatstaal vertoonden 3M™ Silver doorslijpschijven 40% minder slijtage dan de gebruikelijke aluminiumoxide-zirkonium slijpschijven van deze klant.

 • Succesverhaal | Staalproductie

  Bij het verwijderen van laserslakken van Hardox 960 roestvast staal ging de 3M™ Silver Afbraamschijf twee maal zo lang mee en hoefde de gebruiker veel minder druk te zetten dan bij een conventionele keramische afbraamschijf.


Blijf op de hoogte! Wij geven u bericht zodra de 3M™ Silver schuurmaterialen beschikbaar zijn.

Bent u net zo enthousiast over 3M™ Silver Schuurmaterialen als wij? Zorgt dat u als een van de eersten weet wanneer deze nieuwe slijpschijven beschikbaar zijn. Ze gaan uw manier van werken gegarandeerd veranderen. Mis het niet!