1. Mijnbouw, olie & gas

Mijnbouw, olie & gas

Raffinage- en chemische installaties
Wij graven diep naar manieren om uw bedrijf aan de top te houden.
Bekijk alle Mijnbouw-, Olie- en Gasproducten

Mijnbouw-, olie- en gasmarkten

Uw productiviteit verhogen, uw business beschermen - zodat u de concurrentie voor kunt blijven.

Wij weten hoe het is om onder moeilijke omstandigheden op barre, afgelegen plaatsen te werken. De winning van mineralen zit in ons DNA. Wij gebruiken onze diepgaande industrie-kennis en -deskundigheid om innovatieve oplossingen te vinden die u kunt gebruiken voor een snellere ontwikkeling.

 • Olie & gas
  • Mijnbouw en metallurgie
   • Olie & gas
    • Mijnbouw en metallurgie
     • Olie & gas
      • Mijnbouw en metallurgie

       Mijnbouw-, olie- en gasproducten

       Zie alle Mijnbouw-, olie- en gasproducten

        

       • Verhoog de productiviteit, bescherm uw bedrijf — zodat u de concurrentie voor kunt blijven.

        Wij weten hoe het is om onder moeilijke omstandigheden op barre, afgelegen plaatsen te werken. De winning van mineralen zit in ons DNA. (Mijnbouw is onze tweede ‘M’.) Wij gebruiken onze diepgaande kennis en deskundigheid over de industrie om innovatieve oplossingen te vinden die u kunt gebruiken om uw ontwikkeling te versnellen. Met onze kennis uit eerste hand over de uitdagingen in de mijnbouw, olie en gas ontwikkelen wij producten en diensten die uw eigendommen, uw arbeiders, uw winst en het milieu jarenlang kunnen beschermen: Neem bijvoorbeeld microscopische glasbolletjes, een additief dat polymeerschuim zo sterk kan maken dat het de verpletterende druk van oliebronnen in de diepe oceaan weerstaat. Of onze sterk reflecterende materialen waardoor arbeiders die onder donkere omstandigheden werken, met behulp van een lichtbron beter zichtbaar zijn. Of onze aminegas zuiveringssystemen die u extra efficiëntie opleveren en tegelijkertijd procesapparatuur beschermen en onderhoudskosten drukken. De volgende generatie van mijnbouw, olie en gas is hier en nu. Met 3M kunt u er zeker van zijn dat u voorop loopt.

        


       Innovatie in actie

       Innovatie in actie


       Over Mijnbouw-, Olie- en Gasmarkten bij 3M

        

       • Bij 3M zijn we experts in het vooruit bewegen van uw industrie. Meer dan 100 jaar geleden begon 3M als een mijnbouwonderneming. Tegenwoordig helpen wij onze klanten met onze deskundigheid op het gebied van winnings-, transport-, productie- en veiligheidstechnologieën voor hun geavanceerde mijnbouw-, olie- en gastoepassingen overal in de wereld. Met oplossingen voor de veiligheid van uw medewerkers op het werk tot hydraulische frack-, gerichte boor- en petrochemische raffinagetechnologieën die uw investeringen maximaal maken, wij helpen mijnbouw-, olie- en gasmaatschappijen om hun hulpmiddelen optimaal te gebruiken.