De revolutie van de oogpleister: 3M™ Opticlude™ Silicone, minimaal risico op pijn bij het verwijderen van de oogpleisters

Als uitvinder van de wereldberoemde Post-it® en talrijke nieuwe medische verbandmiddelen, zijn we expert op het gebied van zelfklevende producten. Dit geldt eveneens voor onze welbekende 3M Opticlude oogpleisters. Omdat we ons bij 3M bewust zijn van het feit hoe pijnlijk het verwijderen van oogpleisters kan zijn, hebben we onderzoek en ontwikkeling op dit gebied gedaan totdat we de formule konden kraken:

De revolutie van de oogpleister: 3M™ Opticlude™ Silicone.

Soms worden dromen werkelijkheid. Bijvoorbeeld het voorzichtig kunnen verwijderen van oogpleisters, zonder veel pijn en zonder "auw"-geroep. Dit komt omdat 3M Opticlude Silicone, in tegenstelling tot conventionele acrylaat-kleeflagen, niet alleen stevig aan de huid kleeft, maar ook op een unieke vriendelijke manier te verwijderen is en zelfs opnieuw gepositioneerd kan worden. Het resultaat hiervan is dat het verwijderen van de oogpleister niet pijnlijk is en er minder huidirritatie wordt veroorzaakt met minder zichtbare roodheid. Angst voor het dragen van oogpleisters behoort tot het verleden.

Dit is waarom onze patiëntjes de 3M Opticlude silicone oogpleisters met plezier zullen dragen, waardoor een succesvol resultaat van hun behandeling kan worden gegarandeerd.

Producten

Daarom biedt 3M Opticlude een selectie oogpleisters met leuke designs. Met leeftijdsgebonden afbeeldingen per maat. Zo vindt elk kind zijn favoriete oogpleister.

 • Ouders

  Nuttige informatie over scheelzien en luie ogen. Onderzoek, diagnose, behandeling.

  Ouders Ouders
 • Kinderen

  Veel plezier en genot voor occlusie-patiëntjes. Ontdek het zelf!

  Kinderen Kinderen
 • Zorgprofessionals

  Door professionals voor professionals: ondersteuning tijdens de behandeling, voorschrift en therapietrouw van de patiënt.

  Zorgprofessionals Zorgprofessionals
 • Producten

  We hebben de juiste pleister voor ieder kind. Gegarandeerd. Ontdek het zelf!

  Producten Producten
 • Nieuws/Contact

  Heeft u vragen of suggesties? Wilt u meer weten en er zeker van zijn dat u niets mist?

  Nieuws/Contact Nieuws/Contact