Praktijk Banner Afbeeldin

Occlusie en therapietrouw

Bestel hier uw samples en motivatieposters voor uw praktijk: Klik Hier

Om het succes van de behandeling voor jonge patiënten met occlusie te waarborgen, is de zogenaamde compliance, d.w.z. de acceptatie en het dragen van de oogpleisters, van cruciaal belang. Voor een optimale behandeling is het voornamelijk belangrijk dat de patiënten hun oogpleisters volgens voorschrift dragen.

In deze context zijn de designs van oogpleisters zeer belangrijk. Als het kind het design van zijn pleister leuk vindt, wordt de behandeling omgezet in een "echt cool ding" en wordt het therapiesucces verbeterd.

Daarom biedt 3M Opticlude een selectie oogpleisters met leuke Disney-designs. Met leeftijdsgebonden afbeeldingen per maat. Zo vindt elk kind zijn favoriete oogpleister.

Tevens is het minimaliseren van het risico op pijn bij het verwijderen van de oogpleister van belang voor het succes van de therapie. Als de patiënt geen angst hoeft te hebben voor een pijnlijke huid, als gevolg van het afplakken, zal de acceptatie van de therapie hoger zijn. Daarom heeft 3M Opticlude Silicone Oogpleisters ontwikkeld. Dankzij de revolutionaire siliconentechnologie zijn deze pleisters zeer huidvriendelijk en zelfs te herpositioneren.