Over 3M Oral Care

 • Bij 3M Oral Care stimuleren we levenslange mondgezondheid door innovatieve tandheelkundige en orthodontische oplossingen te ontwikkelen die uw procedures versimpelen en die resulteren in voorspelbare klinische resultaten. Door jarenlange ervaring in de tandheelkunde en orthodontie en een wetenschappelijke aanpak op het gebeid van productontwikkeling, creëren we hoogwaardige, geavanceerde producten die u helpen om uw patiënten weer te laten lachen.

3M Oral Care

Helpt de wetenschap van mondgezondheid vooruit

Wij stimuleren levenslange mondgezondheid met bewezen tandheelkundige en orthodontische oplossingen.

BEKIJK ONZE PRODUCTCATALOGUS

3M Oral Care oplossingen

 • 3M Tandheelkunde

  Al tien jaar op rij beoordeeld als het meest innovatieve bedrijf in de tandheelkunde. 3M producten bieden mondzorg professionals voorspelbaarheid en controle voor optimale patiëntresultaten.

 • 3M Orthodontie

  Ruim zestig jaar marktleider in de orthodontie. 3M producten bieden efficiënte behandelprocedures en esthetische oplossingen voor orthodontisten en hun patiënten.


3M Oral Care Services

 • Wetenschap

  3M heeft als basis ongeëvenaarde wetenschap die ons een uniek platform biedt om producten te ontwikkelen die zich richten op levenslange mondgezondheid.

 • Sustainability

  3M ontwikkelt producten die de milieubelasting per klant verminderen, terwijl wij intern blijven streven naar duurzame methodes.

 • Productcatalogus

  3M Oral Care producten en diensten zijn ontwikkeld om tandheelkundige professionals te helpen bij het verbeteren van de mondgezondheid van hun patiënten.


3M Oral Care Nieuws

 • ‘s Werelds eerste intra-orale scanner op een tablet

  3M introduceert de 3M Mobile True Definition Scanner, een unieke draagbare intra-orale scanner die als eerste volledig op een tablet werkt. Hierdoor worden nog meer toepassingen mogelijk, die het gebruiksgemak aanzienlijk verhogen en de mondgezondheid van patiënten positief beïnvloeden.
  De 3M Mobile True Definition Scanner past in uw hand, in uw budget en in uw praktijk.

  Lees waarom digitaal afdrukken nu binnen handbereik ligt

 • Kies voor een tevreden patiënt als klinisch resultaat

  De huidige patiënt heeft steeds meer esthetische wensen. Om hieraan te voldoen, wilt u kunnen vertrouwen op een klinisch voorspelbaar resultaat. Ontdek hoe wij u helpen met vier bewezen materialen die zorgen voor sterke en esthetische restauraties en waarmee u efficiënt en voorspelbaar werkt. Verzeker zo uzelf van een tevreden patiënt als klinisch resultaat bij iedere directe procedure.

  Lees meer

 • 3M Health Care Academy workshops 2018

  Via de 3M Health Care Academy bieden we een verscheidenheid aan praktische educatieve programma’s voor tandartsen, orthodontisten en assistenten. Na de succesvolle Create Your Own Style composietworkshops van de afgelopen 6 jaar verzorgen wij ook in 2018 een reeks anterior en slijtage workshops voor directe restauraties. Nieuw sinds 2017 is het programma voor de indirecte restauratie. Hierbij komen onder andere het prepareren, de tijdelijke voorziening, conventioneel en digitaal afdrukken en cementeren aan bod. Tot slot is de bonding cursus gericht op assistenten in de orthodontie. De verschillende stappen van het bonding en debonding proces worden beschreven alsook de voordelen bij het werken met 3M™ APC™ Flash Free en het voorkomen en behandelen van white spots.

  Lees alles over "Create Your Own Style – Direct restaureren"

  Lees alles over "Create Your Own Style – Indirect restaureren"

  Lees alles over de cursus "Bonding voor orthodontie assistenten"

Stuur ons een bericht Klantenservice Tandheelkunde: 015‑7822425 Klantenservice Tandheelkunde: 015‑7822425 Klantenservice Orthodontie: 0800‑0228344 Klantenservice Orthodontie: 0800‑0228344 3M Oral Care, Delft
Volg ons