Over 3M Oral Care

 • Bij 3M Oral Care stimuleren we levenslange mondgezondheid door innovatieve tandheelkundige en orthodontische oplossingen te ontwikkelen die uw procedures versimpelen en die resulteren in voorspelbare klinische resultaten. Door jarenlange ervaring in de tandheelkunde en orthodontie en een wetenschappelijke aanpak op het gebeid van productontwikkeling, creëren we hoogwaardige, geavanceerde producten die u helpen om uw patiënten weer te laten lachen.

3M Oral Care

Helpt de wetenschap van mondgezondheid vooruit

Wij stimuleren levenslange mondgezondheid met bewezen tandheelkundige en orthodontische oplossingen.

BEKIJK ONZE PRODUCTCATALOGUS

3M Oral Care oplossingen

 • 3M Tandheelkunde

  Al tien jaar op rij beoordeeld als het meest innovatieve bedrijf in de tandheelkunde. 3M producten bieden mondzorg professionals voorspelbaarheid en controle voor optimale patiëntresultaten.

 • 3M Orthodontie

  Ruim zestig jaar marktleider in de orthodontie. 3M producten bieden efficiënte behandelprocedures en esthetische oplossingen voor orthodontisten en hun patiënten.


3M Oral Care Services

 • Wetenschap

  3M heeft als basis ongeëvenaarde wetenschap die ons een uniek platform biedt om producten te ontwikkelen die zich richten op levenslange mondgezondheid.

 • Sustainability

  3M ontwikkelt producten die de milieubelasting per klant verminderen, terwijl wij intern blijven streven naar duurzame methodes.

 • Productcatalogus

  3M Oral Care producten en diensten zijn ontwikkeld om tandheelkundige professionals te helpen bij het verbeteren van de mondgezondheid van hun patiënten.


3M Oral Care Nieuws

 • 3M Health Care Academy workshops 2019

  Via de 3M Health Care Academy bieden we een verscheidenheid aan praktische educatieve programma’s voor tandartsen, orthodontisten en assistenten in uw eigen regio. Na de succesvolle Create Your Own Style composietworkshops van de afgelopen 7 jaar, verzorgen wij ook in 2019 een reeks anterior en slijtage workshops voor directe restauraties met drs. Bart Beekmans en drs. Marta Ilik en workshops voor de indirecte restauratie met drs. Alwin van Daelen en drs. Wiebe Derksen. Hierbij komen onder andere het prepareren, de tijdelijke voorziening, conventioneel en digitaal afdrukken en cementeren aan bod. Kies de workshop die het beste aansluit bij uw wensen!

  Lees alles over "Create Your Own Style – Direct restaureren"

  Lees alles over "Create Your Own Style – Indirect restaureren"

Stuur ons een bericht Klantenservice Tandheelkunde: 015‑7822425 Klantenservice Tandheelkunde: 015‑7822425 Klantenservice Orthodontie: 0800‑0228344 Klantenservice Orthodontie: 0800‑0228344 3M Oral Care, Delft
Volg ons
Wijzig land
Nederland - Nederlands