Smiling girl wearing braces

Bestel onze producten online in onze 3M Shop Ortho

AANVRAGEN

Over orthodontische producten en oplossingen van 3M

Het maken van een mooie glimlach vereist veel kennis. Maar het belangrijkste is u te helpen deze kennis toe te passen en de levens van uw patiënten te verbeteren. Continue zoeken wij naar nieuwe manieren om de resultaten van onze producten voor u en voor uw patiënten te verbeteren. Samen komen we verder. De 3M orthodontische producten zijn ontworpen voor gemakkelijk gebruik, zodat kortere afspraken nodig zijn en u uzelf en uw patiënten tijd bespaart.

 • De orthodontische producten van 3M bieden een hoge efficiëntie, prestatie en esthetiek, om u te helpen uitstekende behandelingen te leveren die leiden tot tevreden patiënten. Als wereldwijd, toonaangevend leider in orthodontie, kunnen we 3M-kennis gebruiken om orthodontische producten te ontwikkelen die behandelingsprocessen kunnen verkorten, orthodontische ervaringen verbeteren en de hoogwaardige esthetische kenmerken bieden die uw patiënten verwachten.

 • De afbeelding toont een groep mensen die voor de verschillende continenten staan.
  NIEUW: Zelfligerende keramische bracket 3M™ Clarity™ Ultra

  Clarity Ultra brackets bieden deurbetrouwbaarheid, controle over de rotatie en weerstaan meer dan 2x zoveel cycli voor openen en sluiten dan een standaard behandeling. Deze nieuwe keramische zelfligerende bracket is ontworpen om in de natuurlijke tandkleur op te gaan en biedt een volledig esthetische oplossing. Bovendie zijn ze verkrijgbaar in de revolutionaire voorgelijmde uitvoering met 3M™ APC™ Flash-Free Adhesief. Hierdoor werkt u efficiënt én vermindert het aantal loskomende brackets tijdens de behandeling aanzienlijk. Wilt u graag meer weten?


Nieuwe orthodontische producten

Aanbevolen orthodontisch product

 • APC Flash-Free Adhesive met Victory Series Low Profile Brackets

  APC ™ Flash-Free Adhesive met Victory Series ™ lage profielbeugels

  Best verkopende beugels bieden de beste bonding-efficiëntie in hun klasse. Elimineer de flitsverwijderingsstap van beugelverbindingen, waardoor u veel tijd bespaart zonder de hechtsterkte te verminderen. Patiënten profiteren ook van extra bescherming voor tandglazuur en een snellere, gemakkelijkere onthouding van afspraak.

  Kom meer te weten >


Orthodontische informatiebronnen

 • Zoekhulp Vind een orthodontist
  Vind een orthodontist

  Vergroot de zichtbaarheid van uw praktijk onder patiënten die naar een orthodontist zoeken in uw buurt. Breid uw praktijk uit met onze zoekhulp ´Vind een orthodontist´ of werk uw bestaande informatie bij.

  Registreer uw praktijk

 • 3m clarity advanced-brackets
  3M Shop Ortho

  Het bestellen van orthodontische producten is een belangrijk onderdeel van uw praktijkvoering. Om dit voor u gemakkelijker en overzichtelijker te maken, biedt 3M de mogelijkheid om in onze e-Store uw bestellingen te plaatsen. Vraag nu een account aan en maak gebruik van deze efficiënte oplossing.

  Vraag nu aan

  Naar 3M Shop Ortho


Meld u aan voor onze elektronische nieuwsbrief

Kijk op onze pagina 'Orthodontie - Nieuws en Events' voor een voorproefje van wat u krijgt wanneer u zich aanmeldt voor onze elektronische nieuwsbrief over orthodontie.

Onze elektronische nieuwsbrief over orthodontie bevat het laatste nieuws en informatie over nieuwe producten, oplossingen en gebeurtenissen op de markt.