3M Huidbescherming

3 Producten

$doc.localizations.viewProducts (3)

3 Producten

Barrièrecrèmes

Barrièrecrèmes

Cyanoacrylaat huidbeschermers

Cyanoacrylaat huidbeschermers

Niet-prikkende Barrièrefilms

Niet-prikkende Barrièrefilms

Productcategorieën

Industrieën

3M™ Cavilon™ Niet-prikkende barrièrefilm 3M™ Cavilon™ Advanced Skin Protectant 3M™ Cavilon™ Duurzame barrièrecrème
3M™ Cavilon™ Advanced Huidbeschermer
Comfort voor zelfs de meeste fragiele huid
 • Verpleegkundige houdt de Cavilon Advanced Skin Protection-applicator vast

  3M™ Cavilon™ Advanced Huidbeschermer

  • Voorkom dat de huid beschadigd raakt door incontinentie, medische kleefstoffen, chronische wonden, diabetes en stomaverzorging.

   Het is aangetoond dat 3M™ Cavilon™ Advanced huidbescherming ernstige MASD (Moisture Associated Skin Damage) huidletsels aanzienlijk verbetert. Cavilon Advanced huidbescherming creëert een zeer duurzame, ultradunne, transparante barrière en hoeft niet te worden verwijderd.

   Deze ultradunne maar zeer duurzame barrière kan zich hechten aan en blijven zitten op vochtige, natte oppervlakkige huidlestels en creëert een beschermende omgeving die irriterende stoffen afweert en de genezing ondersteunt, waardoor de huid van de patiënt als nooit tevoren wordt beschermd.

   Meer weten over 3M™ Cavilon™ Advanced Huidbeschermer

 • 3M Cavilon Niet-prikkende barrièrefilm

  3M™ Cavilon™ Niet-prikkende barrièrefilm

  Lichaamsvloeistoffen, huidtrauma door kleefstoffen, wrijving en incontinentie kunnen snel huidbeschadiging veroorzaken. Cavilon™ Niet-prikkende barrièrefilm is een alcoholvrij en niet-prikkende vloeibare barrièrefilm die tot 72 uur bescherming biedt tegen huidbeschadiging door incontinentie.

  Een luchtdoorlatende filmlaag helpt om beschadigde huid te beschermen het kan helpen om de afbraak van huid te verminderen. Het is transparant om continue visuele inspectie van risicovolle huid mogelijk te maken. De unieke formule biedt langdurige bescherming en wordt niet overgedragen op of interfereert niet met luiers of incontinentiemateriaal.

  Lees meer over de 3M™ Cavilon™ Niet-Prikkende Barrièrefilm (PDF, 303,00 KB)

  Klinisch bewijs van Cavilon™ Duurzame barrièrecrème (530,51 KB)

 • Het regelmatig opnieuw aanbrengen van barrièrecrèmes vereist veel kostbare tijd van uw personeel. Cavilon duurzame barrièrecrème biedt duurzame, langdurige bescherming tegen lichaamsvloeistoffen en hydrateert de huid. Er zijn minder applicaties nodig, wat tijd en energie bespaart. De unieke, op polymeer gebaseerde formule biedt een luchtdoorlatende barrière om de gezondheid van de huid te verbeteren bij patiënten die risico lopen op huidbeschadiging door incontinentie terwijl er wel nog steeds kleefproducten op de huid kunnen worden aangebracht.

 • 3M™ Cavilon™ Was- en reinigingsdoekjes
  3M™ Cavilon™ Was- en reinigingsdoekjes

  Voor dagelijks wassen in bed bevelen we een pak Cavilon was- en reinigingsdoekjes per patiënt per dag aan. Deze doekjes bieden het gemak van een gecombineerde reinigings- en huidconditioner in een zacht en sneldrogend doekje. Gebruik één doekje voor elk van de acht lichaamsgebieden en gooi ze vervolgens weg. Niet in het toilet doorspoelen. Cavilon was- en reinigingsdoekjes kunnen bij kamertemperatuur of opgewarmd in een magnetron kunnen worden gebruikt (zie de verwarmingsinstructies op de verpakking).

 • Cavilon™ Verzorgingsdoekjes bij incontinentie
  3M™ Cavilon™ Verzorgingsdoekjes bij incontinentie

  Om de huid te reinigen na een incontinentie-episode bevelen we de Cavilon verzorgingsdoekjes bij incontinentie aan. Deze doekjes bieden reiniging, conditionering en bescherming van de huid. Dit maakt de implementatie mogelijk van een succesvol programma ter preventie van incontinentiedermatitis (IAD). Als er extra bescherming nodig is, kunnen de Cavilon verzorgingsdoekjes bij incontinentie gecombineerd worden met 3M™ Cavilon™ Duurzame barrièrecrème en 3M™ Cavilon™ Niet-prikkende barrièrefilm.

Bronnen

 • Lees de antwoorden op de veelgestelde vragen over 3M Health Care.

 • Breid uw professionele kennis uit met de 3M Health Care Academy.

 • Neem contact met ons op als u een vraag hebt over een 3M Health Care product of dienst.