3M Schuurschijven

105 Producten

$doc.localizations.viewProducts (105)

105 Producten

Fiberslijpschijven

Fiberslijpschijven

Filmschijven

Filmschijven

Lamellenschijven

Lamellenschijven

Linnen schuurschijven

Linnen schuurschijven

Netschijven

Netschijven

Non-woven schuurschijven

Non-woven schuurschijven

Papieren schuurschijven

Papieren schuurschijven

Schuimschijven

Schuimschijven

Snelwisselschijven

Snelwisselschijven

Productcategorieën

Industrieën

Merken

3M™ Hookit™ Schuurschijf 255P 3M™ Trizact™ Hookit™ Clear Coat Schuurschijf 471LA 3M™ Cubitron™ II Abrasive Fibre Disc 786C 3M™ Hookit™ Schuurschijf 337U E-Coat, Multihole, P320, PN50535 3M™ Wetordry™ Finesse-it™ Papieren Schuurschijf op Rol 401Q 3M™ Trizact™ Zelfklevende filmschijfrol 268XA 3M™ Cubitron™ II Netschijf 3M Xtract™ Cubitron™ II filmschijf 775L 3M™ Fiberschijf 787C 3M™ Cubitron™ II Lamellenschijf 3M™ Scotch-Brite™ Coating Removal Schijf, CR-DH, 114 mm, S XCRS, 40/doos, PN46032 3M™ Cubitron™ II Netschijven op rol Scotch-Brite™ Roloc™+ Clean and Strip Schijf XT-ZR Pro Extra Cut 3M™ Trizact™ Finesse-it Schuurschijf op Rol 466LA, Ø 32 mm, A005 3M™ Hookit™ Schuurschijf 310U 3M™ Trizact™ Hookit™ Foam Schuurschijf 443SA Scotch-Brite™ Roloc™ Precision Surface Conditioning-schijf 3M™ Trizact™ Hookit™ Matteer Schuurschijf 443SA Scotch‑Brite™ Hookit™ Clean and Finish Schijf 3M™ Hookit™ Paarse Clean Sanding Schuurschijf 334U Scotch-Brite™ Roloc™ Surface Conditioning Schijf SC-DR TR 3M™ Trizact™ Finesse-it™ Film Schijf Rol 466LA 3M Xtract™ papieren schuurschijf 236U 3M Xtract™ filmschijf 360L
Next

3M Schuurschijven: Schijven voor slijpen, schuren en snijden

3M biedt een volledig assortiment schijven voor slijpen, schuren en snijden voor gebruik in een breed scala aan toepassingen, waaronder materiaalafname, blending, finish en polijsten. De combinatie van verschillende mineralen, kunstharssystemen en backings resulteert in een breed scala aan producten die zijn ontworpen om te voldoen aan de vereisten voor gebruik op de meeste hout-, metaal-, composiet-, gelcoat- en gelakte ondergronden of moeilijk te slijpen materialen.

 • scotch-brite schijfdetail
  Verhoogt de duurzaamheid en productiviteit

  3M schuurschijven zijn ontworpen voor maximale duurzaamheid. Veel zijn voorzien van onze revolutionaire nauwkeurig gevormde korrel, die werkt als een snijgereedschap en als een mes door oppervlakken snijdt. Slijpt sneller en met minder wrijving, minimaliseert de warmteontwikkeling in het werkstuk en gaat vele malen langer mee dan de conventionele korrel. Het duurzame ontwerp van onze schuurmiddelen helpt de werktijd te verminderen, waardoor de productiviteit verbetert en de veiligheid wordt verhoogd.

 • 3M cubitron 982cx pro toepassing
  Vermindert hand- armtrilling

  Het hand-armvibratiesyndroom (HAVS) is een industriële verwonding, veroorzaakt door voortdurende blootstelling aan trillingen van handgereedschappen of machines. Langdurige blootstelling kan de bloedvaten, zenuwen en pezen in de vingers, hand en pols beschadigen. Trillingsgerelateerde verwondingen kunnen leiden tot blijvend verminderde gevoeligheid, kracht en behendigheid.

  3M schuurschijven werken sneller dan conventionele alternatieven. De soepele snijbeweging vereist minder druk van de bediener en, omdat de klus sneller geklaard kan worden dankzij het snellere snijmiddel, hoeft de bediener minder lang aan het gereedschap vast te houden, waardoor hand-armtrilling wordt voorkomen.

 • 3M versaflo metaalslijptoepassing
  3M schuurmaterialen zijn oSa-gecertificeerd voor veiligheid en kwaliteit

  3M is een van de oprichters van de Organisation for Safety in Abrasives (oSa). Zij controleren de fabrikanten van schuurmaterialen volgens de EN-normen, die het hoogste niveau van geteste veiligheid voor snij- en slijpgereedschappen garanderen.

  Door 3M ontwikkelde schuurmaterialen zijn allemaal oSa-gecertificeerd, voldoen volledig aan de EN-veiligheidsnormen en ondergaan regelmatig audits met gecertificeerd kwaliteitsbeheer tijdens het productieproces. Daarom zullen de schijven minder snel breken tijdens het gebruik, waardoor het risico op ongevallen wordt geminimaliseerd.

Bent u op zoek naar een specifieke schuurmateriaal finish? Wij kunnen u helpen om de juiste oplossing te vinden

Onze experts bieden u alle ondersteuning die u nodig hebt om uw project zo soepel mogelijk te laten verlopen. We kunnen met u samenwerken om de juiste schuuroplossing voor uw vereisten te vinden door middel van professionele tests en analyses.

Veelgestelde vragen over 3M-schijven voor slijpen, schuren en snijden

 • Het kiezen van het juiste schuurmateriaal kan moeilijk zijn, omdat er rekening moet worden gehouden met een aantal factoren, waaronder het gebruikte materiaal en de gewenste finish. Zaken als vollopen, snijsnelheid en vermoeidheid van de operator kunnen allemaal van invloed zijn op het eindresultaat. De beste optie is om te overleggen met een 3M-expert die zijn ervaring kan gebruiken om het schuurmateriaal aan te raden dat het meest geschikt is voor uw toepassing.

 • 3M biedt een compleet assortiment schuurschijven met opties voor elke toepassing, waaronder schijven van doek en schuim, papieren schuurschijven, fiberschijven, schuurschijven, lamellenschijven, nonwoven schijven, netschijven, metaalhechtschijven en snelwisselschijven.

 • Dit is afhankelijk van het soort materiaal waarmee u werkt. Als u door metaal snijdt, zijn doorslijpschijven de beste optie. U moet de juiste dikte voor uw schuurmateriaal kiezen, afhankelijk van de grootte en het type metaal.

  Lamellenschijven zijn de beste optie voor het snel verwijderen van materiaal en het afbramen van lasnaden, zodat u met een product kunt slijpen, blenden en finishen. Voor het verwijderen van verf zijn non-woven stripschijven de beste optie, die helpen bij het verwijderen van laklagen zonder de muren te beschadigen.

 • U kunt de beschikbaarheid van elke 3M-schuurschijf vinden door gebruik te maken van de 'waar te koop'-functie aan de rechterkant van de productpagina. Selecteer eenvoudig de specifieke opties die u nodig hebt voor uw schuurschijf met behulp van de vervolgkeuzemenu's en volg de link als u deze wilt kopen. Als u vragen heeft over welk schuurmateriaal u moet kopen, neem dan contact op met een 3M-expert.

 • De schuurmerken van 3M zijn gemaakt van verschillende materialen en ontworpen voor verschillende doeleinden. Cubitron- en Xtract-schijven zijn zeer schurend voor snij-, schuur- en slijptoepassingen, terwijl Scotch-Brite- en Trizact-schijven voor het reinigen en polijsten van oppervlakken zijn.