3M™ MonitorMark™ tijd/temperatuurindicator

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Voordelige oplossing voor het bewaken van de productblootstelling aan temperaturen boven de gespecificeerde grenswaarde gedurende een periode van 48 uur.

Zelfklevende rug voor eenvoudige bevestiging op de secundaire verpakking.

Eenvoudig te interpreteren visuele resultaten.

Bekijk meer details

Selecteer productopties

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Voordelige oplossing voor het bewaken van de productblootstelling aan temperaturen boven de gespecificeerde grenswaarde gedurende een periode van 48 uur
 • Zelfklevende rug voor eenvoudige bevestiging op de secundaire verpakking
 • Eenvoudig te interpreteren visuele resultaten
 • De resultaten geven zowel de blootstelling als de relatieve tijd gedurende de blootstelling is opgetreden
 • Het losnemen van de verwijderbare activatiefolie start het bewakingsproces op het gewenste moment, voor nog meer nauwkeurigheid

De 3M™ MonitorMark™ tijd/temperatuurindicator 9860D biedt de oplossing voor het bewaken van de thermische blootstelling van temperatuurgevoelige producten tijdens transport en opslag.

Deze indicatoren zijn een voordelige en effectieve manier om de temperatuurblootstelling van producten in de gehele toeleveringsketen te bewaken. Ze bieden een onomkeerbare, nauwkeurige en eenvoudig te interpreteren vastlegging van blootstelling boven de vastgelegde temperatuurdrempel. De 3M™ MonitorMark™ tijd/temperatuurindicator functioneert optimaal wanneer deze wordt geplaatst aan de binnenzijde van geïsoleerde transportkisten nabij het temperatuurgevoelige product. De indicator bewaakt de temperatuur en geeft niet alleen aan of een product is blootgesteld maar ook gedurende hoeveel tijd. Het grote indicatorvenster geeft de blootstelling weer, het kleine venster aan de rechterkant geeft aan hoe lang de temperatuurblootstelling heeft geduurd, tot maximaal 48 uur. De 3M™ MonitorMark™ tijd/temperatuurindicatoren tonen de oorspronkelijke kleur gedurende 24 uur, of minder als de temperatuur begint te stijgen tot boven 5 °F/-15 °C +1 °C. Na blootstelling aan een constante temperatuur van 2 °C boven de drempeltemperatuur en gedurende een tijdsduur die gelijk is aan de cumulatieve afwijkingstijd van 48 uur, ligt de afwijking binnen de specificatiegrenzen. Ondanks de beste inspanningen voor het juist verpakken, certificeren en verzenden van warmtegevoelige grondstoffen, bestaan er geen garanties dat een product intact blijft tijdens de verzending. Ook als een verpakking fysiek intact wordt afgeleverd, blijft onbekend of de inhoud is blootgesteld aan omstandigheden boven de toelaatbare normen. Als aan alle verpakkingseisen is voldaan en alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen, kunnen de 3M™ MonitorMark™ tijd/temperatuurindicatoren een extra beveiliging leveren met een zichtbare indicatie dat de verpakking en inhoud zijn blootgesteld aan schadelijke temperaturen. Deze voordelige indicator, bevestigd aan de binnenzijde van een container en nabij de inhoud, biedt de informatie voor het schatten van de tijds- en temperatuurblootstelling. De visuele indicator geeft de ontvanger een duidelijke waarschuwing dat de inhoud mogelijk is bedorven, ondanks de fysieke conditie van de verpakking.

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.