3M™ Freeze Watch™-indicator

Products
 • Voordelige oplossing voor het bewaken van de productblootstelling aan temperaturen onder nul.
 • Zelfklevende rug voor eenvoudige bevestiging op de buitenverpakking.
 • Eenvoudig te interpreteren visuele resultaten.
 • De activatietemperatuur van -4 °C/25 °F ondersteunt het correcte verzenden van vorstgevoelige artikelen.
 Meer...
Alle details tonen
Uitlooptijd
Runout_Time
Zie alle producten 
 Uitlooptijd
Alle modellen
Sluiten
Specificaties
Dikte
7 mm
Houdbaarheid
5 jaar
Merk
Freeze Watch™
Opslagtemperatuur
5° to 32°C / 41° to 90°F, 20-60% relative humidity
Producttype
Vriescontrole
Temperatuurdrempel (Celsius)
-4 Degree Celsius, 0 Degree Celsius
Testtype
Omgeving
Totale breedte (metrisch)
40 mm
Totale lengte (metrisch)
58 mm
Uitlooptijd
14 dagen, 48 uur
Details
 • Voordelige oplossing voor het bewaken van de productblootstelling aan temperaturen onder nul.
 • Zelfklevende rug voor eenvoudige bevestiging op de buitenverpakking.
 • Eenvoudig te interpreteren visuele resultaten.
 • De activatietemperatuur van -4 °C/25 °F ondersteunt het correcte verzenden van vorstgevoelige artikelen.

De 3M™ Freeze Watch™-indicator bestaat uit een hooggevoelige indicatievloeistof in een speciaal ontworpen ampul, voor het bewaken van blootstelling van temperatuurgevoelige producten temperaturen onder nul.

De ampul breekt na blootstelling aan temperaturen gelijk aan, of lager dan 0 °C/32 °F, waarbij het achterliggende papier onuitwisbaar wordt gekleurd ter indicatie dat het product is blootgesteld aan niet-acceptabele temperaturen. Als de 3M™ Freeze Watch™-indicatoren rechtstreeks op secundaire verzendkisten van temperatuurgevoelige producten wordt geplaatst tijdens verzending of opslag, bieden deze een betrouwbare meting van de temperatuurblootstelling. De drukgevoelige lijm blijft op bijna alle droge en schone oppervlakken vastzitten, zodat de indicator stevig blijft vastzitten tijdens de verzending. Deze indicatoren zijn ideaal voor het bewaken van producten die gevoelig zijn voor schade na blootstelling aan temperaturen onder nul tijdens verzending en opslag. Ondanks de beste inspanningen voor het juist verpakken, certificeren en verzenden van vorstgevoelige grondstoffen, bestaan er geen garanties dat een product intact blijft tijdens de verzending. Ook als een verpakking fysiek intact wordt afgeleverd, blijft onbekend of de inhoud is blootgesteld aan vorstomstandigheden. Als aan alle verpakkingseisen is voldaan en alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen, kunnen de 3M™ Freeze Watch™-indicatoren een extra beveiliging leveren met een zichtbare indicatie dat de verpakking en inhoud zijn blootgesteld aan temperaturen onder nul. Door deze voordelige indicator op de buitenkant van de container aan te brengen kan de transportonderneming het pakket snel herkennen en het behandelen in overeenstemming met de verzendinstructies. Als het pakket aan vorst is blootgesteld, wordt de ontvanger door de visuele indicator voorzien van een duidelijke waarschuwing dat de inhoud mogelijk is beschadigd, ondanks de fysieke conditie van de verpakking.

Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.