3M™ Petrifilm™ Totaal Kiem Telplaten

Products
 • Geeft resultaten na een incubatieduur van 24 uur (behalve voor zuivelpoeders).
 • De platen zijn klaar voor het aanbrengen van monsters; de tijdrovende, omslachtige bereiding van media/agarschalen is niet meer nodig.
 • Kan worden gebruikt met de 3M™ Petrifilm™ Plate Reader voor consistente, snelle en geautomatiseerde aflezing en registratie van resultaten.
 • Aan deze plaat is OMA (Official Methods of Analysis) nr. 2015.13 toegekend.
 Meer...
Alle details tonen
Hoeveelheid
Quantity
Zie alle producten 
 Hoeveelheid
Alle modellen
Specificaties
Bewijs voor claim
Intern gecertificeerd
Hoeveelheid
50 plates/box, 500 plates/case
Merk
Petrifilm™
Milieuclaim die gemaakt wordt
Ja
Milieuclaim is gerelateerd aan
Product
Productiesegment
Omgevingscontrole, Testen van verpakkingen & opslag, Nakoelen, Voorkoelen, Primaire verwerking, Binnenkomst rauwe melk, Klaar-voor-gebruik, Klaar om te eten
Testtype
Omgeving, Voedsel en drank
Details
 • Geeft resultaten na een incubatieduur van 24 uur (behalve voor zuivelpoeders).
 • De platen zijn klaar voor het aanbrengen van monsters; de tijdrovende, omslachtige bereiding van media/agarschalen is niet meer nodig.
 • Kan worden gebruikt met de 3M™ Petrifilm™ Plate Reader voor consistente, snelle en geautomatiseerde aflezing en registratie van resultaten.
 • Aan deze plaat is OMA (Official Methods of Analysis) nr. 2015.13 toegekend.
 • 3M™ Petrifilm™ Plates gebruiken 75% minder energie en 79% minder water, produceren 75% minder broeikasgassen en resulteren in 66% minder afval (op gewichts- en volumebasis) vergeleken met concurrerende agarmethoden.

3M™ Petrifilm™ Rapid Aerobic Count Plates vormen een monsterklaar kweekmediumsysteem dat voedingsstoffen, een in koud water oplosbaar geleermiddel en een dubbele indicatortechnologie bevatten die kolonietelling in 24 uur mogelijk maken voor de meeste voedselmatrices en omgevingsmonsters. 3M™ Petrifilm™ Rapid Aerobic Count Plates hebben een bewezen betrouwbaarheid die even groot is als de SMA-plaatmethode en helpen voorkomen dat gebruikers van agar kostbare hertesten moeten uitvoeren en langer moeten wachten op resultaten vanwege interpretatieproblemen die worden veroorzaakt door zich verspreidende koloniën. De 3M Petrifilm Rapid Aerobic Count Plate kan ook worden afgelezen met de 3M Petrifilm Plate Reader die zorgt voor een consistente, snelle en geautomatiseerde aflezing en registratie van de resultaten van 3M Petrifilm Plates (Aerobic Count, Rapid Aerobic Count, Coliform Count, E. coli/Coliform Count, Enterobacteriaceae Count en Select E. coli Count) in 4 seconden.
Het voordeel van 3M Petrifilm Plates Door de sterkere focus op voedselveiligheid en steeds strengere kwaliteitseisen van vandaag de dag, staan laboratoria onder druk om tests te bieden die snel, betrouwbaar en consistent nauwkeurig zijn. 3M Petrifilm Plates hebben aangetoond consistente prestaties te bieden die wereldwijd worden vermeld in meer dan 200 certificaten, erkenningen, validaties en collegiaal getoetste publicaties. Al meer dan 30 jaar lang vertrouwen professionals in de voedselveiligheid uit de hele wereld op 3M Petrifilm Plates. Dit komt omdat 3M Petrifilm Plates het proces van microbiële kwa

Telbare aerobe bacteriën zijn aanwezig in diverse voedselmatrices en fungeren als indicatoren voor voedselbederf. Een nauwkeurige aerobe bacterietelling in uw grondstoffen, eindproduct en productie-omgeving is van essentieel belang voor het nemen van tijdsgevoelige beslissingen die van invloed zijn op de procesregeling, reinigingsbeslissingen en, uiteindelijk, de productkwaliteit en veiligheid.

Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.