3M™ Flip-Top verdunningsflesjes

Products
 • Het scharnierdeksel kan met één hand worden geopend en blijft openstaan zodat er eenvoudig monsters kunnen worden toegevoegd.
 • Het voorgemengde peptonwater is klaar voor gebruik, er is geen extra menging noodzakelijk.
 • Dankzij de grote bovenruimte en de brede flesopening is het toevoegen van monsters eenvoudig.
 • De lekvrije flesjes zorgen voor een zorgeloos transport.
 Meer...
Alle details tonen
Inhoud
Volume_Metric
Mediumtype
Media_Type
Zie alle producten 
 Inhoud  Mediumtype
Alle modellen
Sluiten
Specificaties
Inhoud
90, 90 ml
Mediumtype
Gebufferd peptonwaterbouillon, Butterfields Buffer
Merk
3M™
Productiesegment
Omgevingscontrole, Ophangen, Testen van verpakkingen & opslag, Nakoelen, Voorkoelen, Binnenkomst rauwe melk, Klaar-voor-gebruik, Klaar om te eten
Testtype
Omgeving, Voedsel en drank
Details
 • Het scharnierdeksel kan met één hand worden geopend en blijft openstaan zodat er eenvoudig monsters kunnen worden toegevoegd.
 • Het voorgemengde peptonwater is klaar voor gebruik, er is geen extra menging noodzakelijk.
 • Dankzij de grote bovenruimte en de brede flesopening is het toevoegen van monsters eenvoudig.
 • De lekvrije flesjes zorgen voor een zorgeloos transport.
 • Een houdbaarheid van 2 jaar na de productiedatum betekent een lange gebruiksgereedheid.

De 3M™ Flip-Top verdunningsflesjes met 90 ml peptonwater zijn lekvrije kunststof cilinders met een flip-open deksel dat stevig afsluit voor een veilige verzending en behandeling.

Het kant-en-klare peptonwater is een ideaal verdunningsmiddel voor voedsel-, dranken- en omgevingsmonsters. De oplossing is gedesinfecteerd met gammastraling, zodat het product een lange houdbaarheid heeft. Dankzij de handige Flip-Top biedt het flesje een snelle, eenvoudige en betrouwbare verwerking van monsters. De Flip-Tops kunnen met één hand worden geopend, waarbij het scharnierende deksel open blijft staan zodat er eenvoudig monsters kunnen worden toegevoegd. De vulcapaciteit zorgt samen met de eenvoudig te openen en lekvrije Flip-Top voor een flesje, dat ideaal is voor het verzamelen, toevoegen en veilig verzenden van monsters. Het handige scharnierende deksel blijft openstaan, zodat monsters eenvoudig kunnen worden toegevoegd. Een pipet past eenvoudig in de flesopening van 45 mm. Elk flesje is voorzien van een integriteitszegel, die garandeert dat het flesje niet eerder is geopend. Dit product wordt geproduceerd in de VS en is ISO 9001:2008-gecertificeerd ter garantie van de kwaliteit. Het monstername-instrument is uitsluitend voor laboratoriumgebruik bedoeld. Peptonwater wordt gebruikt bij voedselveiligheidstoepassingen voor het detecteren van de aanwezigheid van enterobacteriën, met name E.coli, in water- en voedselmonsters gebaseerd op indoolproductie. De stikstof, vitaminen, mineralen en aminozuren in de tryptoon bevorderen de groei en vormen samen met natriumchloride de essentiële elektrolyten voor transport en osmotische balans.

Contact

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.