3M™ Flip-Top verdunningsflesjes

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Het scharnierdeksel kan met één hand worden geopend en blijft openstaan zodat er eenvoudig monsters kunnen worden toegevoegd.

Het voorgemengde peptonwater is klaar voor gebruik, er is geen extra menging noodzakelijk.

Dankzij de grote bovenruimte en de brede flesopening is het toevoegen van monsters eenvoudig.

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Het scharnierdeksel kan met één hand worden geopend en blijft openstaan zodat er eenvoudig monsters kunnen worden toegevoegd
  • Het voorgemengde peptonwater is klaar voor gebruik, er is geen extra menging noodzakelijk
  • Dankzij de grote bovenruimte en de brede flesopening is het toevoegen van monsters eenvoudig
  • De lekvrije flesjes zorgen voor een zorgeloos transport
  • Een houdbaarheid van 2 jaar na de productiedatum betekent een lange gebruiksgereedheid

De 3M™ Flip-Top verdunningsflesjes met 90 ml peptonwater zijn lekvrije kunststof cilinders met een flip-open deksel dat stevig afsluit voor een veilige verzending en behandeling.

Het kant-en-klare peptonwater is een ideaal verdunningsmiddel voor voedsel-, dranken- en omgevingsmonsters. De oplossing is gedesinfecteerd met gammastraling, zodat het product een lange houdbaarheid heeft. Dankzij de handige Flip-Top biedt het flesje een snelle, eenvoudige en betrouwbare verwerking van monsters. De Flip-Tops kunnen met één hand worden geopend, waarbij het scharnierende deksel open blijft staan zodat er eenvoudig monsters kunnen worden toegevoegd. De vulcapaciteit zorgt samen met de eenvoudig te openen en lekvrije Flip-Top voor een flesje, dat ideaal is voor het verzamelen, toevoegen en veilig verzenden van monsters. Het handige scharnierende deksel blijft openstaan, zodat monsters eenvoudig kunnen worden toegevoegd. Een pipet past eenvoudig in de flesopening van 45 mm. Elk flesje is voorzien van een integriteitszegel, die garandeert dat het flesje niet eerder is geopend. Dit product wordt geproduceerd in de VS en is ISO 9001:2008-gecertificeerd ter garantie van de kwaliteit. Het monstername-instrument is uitsluitend voor laboratoriumgebruik bedoeld. Peptonwater wordt gebruikt bij voedselveiligheidstoepassingen voor het detecteren van de aanwezigheid van enterobacteriën, met name E.coli, in water- en voedselmonsters gebaseerd op indoolproductie. De stikstof, vitaminen, mineralen en aminozuren in de tryptoon bevorderen de groei en vormen samen met natriumchloride de essentiële elektrolyten voor transport en osmotische balans.

Specificaties