3M™ Mini Flip-Top flesjes

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Het scharnierdeksel kan met één hand worden geopend en blijft openstaan zodat er eenvoudig monsters kunnen worden toegevoegd.

Gedesinfecteerd met gammastraling en klaar voor gebruik, er is geen extra menging noodzakelijk.

De tube met platte bodem kan zelfstandig blijven staan, er is geen houder nodig.

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Het scharnierdeksel kan met één hand worden geopend en blijft openstaan zodat er eenvoudig monsters kunnen worden toegevoegd
  • Gedesinfecteerd met gammastraling en klaar voor gebruik, er is geen extra menging noodzakelijk
  • De tube met platte bodem kan zelfstandig blijven staan, er is geen houder nodig
  • De lekvrije flesjes zorgen voor een zorgeloos transport
  • Een houdbaarheid van 2 jaar na de productiedatum betekent een lange gebruiksgereedheid

De 3M™ Mini Flip-Topflesjes zijn lekvrije kunststof cilinders met een stevig afsluitende Flip-Top, voor een veilige verzending en behandeling.

Deze zijn gebruiksklaar en gevuld met het ideale verdunningsmiddel voor voedsel-, drank- en omgevingsmonsters en vormen een voordelig alternatief voor het mengen in eigen beheer. De oplossing is gedesinfecteerd met gammastraling, zodat het product een lange houdbaarheid heeft. Dankzij de handige Flip-Top is het flesje snel, gemakkelijk en betrouwbaar voor de behandeling van monsters. Het flesje kan met één hand worden geopend en blijft openstaan, zodat er gemakkelijk monsters kunnen worden toegevoegd. Hiermee is het flesje ideaal geschikt voor het verwerken van monsters, terwijl de handige afmeting ruimte in het laboratorium bespaart. Dit product wordt geproduceerd in de VS en is ISO 9001:2008-gecertificeerd ter garantie van de kwaliteit. Het monstername-instrument is uitsluitend voor laboratoriumgebruik bedoeld.

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M