1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Gezondheidszorg
 4. Zwachtels en verbanden
 5. Foamverbanden
 6. 3M™ Tegaderm™ High Performance Niet-Klevend Foamverband

3M™ Tegaderm™ High Performance Niet-Klevend Foamverband

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Past zich aan wisselende hoeveelheden exsudaat aan om de vochtbalans te behouden voor een optimale wondgenezingsomgeving

Uniek meerlaags ontwerp biedt een hoog absorptievermogen met ademend vermogen om het risico op maceratie te beperken

Voorkomt uitdroging van het wondbed bij kleine hoeveelheden exsudaat

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Past zich aan wisselende hoeveelheden exsudaat aan om de vochtbalans te behouden voor een optimale wondgenezingsomgeving
 • Uniek meerlaags ontwerp biedt een hoog absorptievermogen met ademend vermogen om het risico op maceratie te beperken
 • Voorkomt uitdroging van het wondbed bij kleine hoeveelheden exsudaat
 • Het verband is zacht en vervormbaar voor patiëntcomfort
 • Het verband kan worden gebruikt in combinatie met compressietherapie
 • Geïnteresseerd in een product voor therapeutische compressie? Bekijk het 3M™ Coban™ 2-lagen compressiesysteem

Het 3M™ Tegaderm™ High Performance Niet-Klevend Foamverband kan worden gebruikt als primair of secundair foamverband voor weinig tot sterk exsuderende diepe en ondiepe wonden en in combinatie met compressietherapie. De meerlaagse constructie van het foamverband zorgt voor een uitstekend vochtmanagement vanwege het absorberend en ademend vermogen om het risico op maceratie te verninderen. 3M's innovatieve meerlaagstechnologie absorbeert en verdampt vocht om een optimaal wondgenezingsmilieu te behouden.

Banner van producten buiten de verpakking op blauwe gaasachtergrond

3M™ Tegaderm™ High Performance Niet-Klevend Foamverband

Ontworpen om de uitdagingen van weinig tot sterk exsuderende wonden aan te gaan.

Het 3M™ Tegaderm™ High Performance Niet-Klevend Foamverband met een uniek meerlaags ontwerp past zich aan wisselende hoeveelheden exsudaat aan om tijdens het genezingsproces een optimale omgeving te behouden. Het is een niet-klevend foamverband dat eenvoudig kan worden verwijderd. Het kan worden gebruikt als primair verband voor weinig tot zeer sterk exsuderende diepe en ondiepe wonden, inclusief decubitus, leg ulcers, skin tears, donor sites, chirurgische wonden, schaafwonden, oppervlakkige- en tweedegraadsbrandwonden. Het is geschikt voor gebruik rondom katheters, drains en sondes en in combinatie met compressietherapie.

 • Afbeelding van verband met meerlaags ontwerp

  De innovatieve meerlaagstechnologie biedt een hoge absorptie met ademend vermogen om het risico op maceratie te beperken.

 • Afbeelding van waterdruppel op verband

  Past zich aan wisselende hoeveelheden exsudaat aan om de vochtbalans in stand te houden voor een optimale wondgenezing.

 • Het stapelbare meerlaags verbandontwerp dat absorptie combineert met ademend vermogen

  Het meerlaags ontwerp 3M™ Tegaderm™ High Performance Niet-Klevend Foamverband combineert absorptievermogen met ademend vermogen om het risico op maceratie te beperken.

  1. Zeer ademende film: beschermt de wond tegen doorlekken en past zich aan veranderende hoeveelheden exsudaat aan om de vochtbalans in stand te houden voor een optimale vochtige wondomgeving.

  2. Vochtregulerende laag: vergemakkelijkt de verdamping van vocht uit de wond door de zeer ademende klevende filmlaag.

  3. Superabsorberende laag: absorbeert vocht en houdt het weg van de wond, waardoor remigratie van vocht wordt geminimaliseerd.

  4. Zachte absorberende foamlaag: voert vocht weg van de huid en naar de secundaire lagen en heeft een minimale zwelling, waardoor de kans op verstoring van genezend weefsel wordt verminderd.

Specificaties

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.