3M™ Versaflo™ Premium hoofdkappen met herbruikbaar binnenwerk S-600-serie

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Biedt hoofd-, haar-, nek- en schouderbedekking

Biedt gezichts- en oogbescherming tegen vloeistofspatten en rondvliegende deeltjes met lage energie en stof (van klasse F)

Stof van de kap: 2-laags polypropyleen spingebonden/gelamineerd folie

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 108KB)
Alert: 3M is toegewijd om COVID-19 de wereld uit te helpen. Lees meer over de acties die wij nemen.

Details

Hoogtepunten
  • Biedt hoofd-, haar-, nek- en schouderbedekking
  • Biedt gezichts- en oogbescherming tegen vloeistofspatten en rondvliegende deeltjes met lage energie en stof (van klasse F)
  • Stof van de kap: 2-laags polypropyleen spingebonden/gelamineerd folie
  • Viziermateriaal: PETG
  • Herbruikbaar premium hoofdharnas kan een kosteneffectieve oplossing zijn voor omgevingen met een hoog verwijderingspercentage
  • Externe luchtstroomregeling voor een eenvoudige aanpassing van de aanwezige luchtstroomsnelheden

3M™ Versaflo™ Premium hoofdkappen met herbruikbaar binnenwerk, S-600-serie bieden gecombineerde hoofd-, haar-, nek- en schouderbedekking. Ze kunnen worden gebruikt met 3M™ Motoraangedreven ademhalingssystemen en 3M™ Ademhalingssystemen met luchttoevoer in een groot aantal verschillende toepassingen.

Zorg voor bedekking van hoofd, gezicht, nek en schouders tijdens het gebruik van 3M™ Motoraangedreven ademhalingssystemen en 3M™ Ademhalingssystemen met luchttoevoer met de 3M™ Versaflo™ Premium hoofdkap met herbruikbaar binnenwerk, S-600-serie. Ze beschermen tegen vloeistofspatten en laagenergetische rondvliegende deeltjes en stof. Ze kunnen beschermen tegen bepaalde gassen, dampen en deeltjes in combinatie met een 3M™ motoraangedreven of luchttoevoersysteem. Onze premium hoofdkappen hebben een herbruikbaar hoofdharnas. Dit betekent dat het een meer kosteneffectieve keuze kan zijn voor toepassingen met een hoog verwijderingspercentage, omdat alleen de vuile stoffen kap kan worden vervangen. De kap kan snel worden gemonteerd en heeft een externe luchtstroomregeling waarmee gebruikers de luchtstroomverdeling kunnen aanpassen aan hun behoeften. De hoofdkap heeft een externe luchtstroomregeling waarmee gebruikers de luchtstroomverdeling kunnen aanpassen aan hun persoonlijke comfortbehoeften. Met een simpele draai aan de externe regelaar kunnen dragers de luchtstroom die over de achterkant van hun hoofd loopt, verplaatsen naar over hun slapen, gezicht of het vizier.

Typische eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M