1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Persoonlijke beschermingsmiddelen
 4. Ademhalingsbescherming
 5. Motor- en luchtaangedreven ademhalingssystemen
 6. Kappen en hoofdbescherming
 7. 3M™ Versaflo™ Premium hoofdkappen met herbruikbaar binnenwerk en gesealde naden S-800-serie

3M™ Versaflo™ Premium hoofdkappen met herbruikbaar binnenwerk en gesealde naden S-800-serie

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Vervangbare overkap ontwikkeld voor omgevingen met vloeibare chemische spatten

Biedt gezichts- en oogbescherming tegen vloeistofspatten en rondvliegende deeltjes met lage energie en stof (van klasse F)

Gemaakt van chemisch bestendige stof met gesealde naden

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 108KB)
Alert: 3M is toegewijd om COVID-19 de wereld uit te helpen. Lees meer over de acties die wij nemen.

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Vervangbare overkap ontwikkeld voor omgevingen met vloeibare chemische spatten
 • Biedt gezichts- en oogbescherming tegen vloeistofspatten en rondvliegende deeltjes met lage energie en stof (van klasse F)
 • Gemaakt van chemisch bestendige stof met gesealde naden
 • Herbruikbaar premium hoofdharnas kan een kosteneffectieve oplossing zijn voor omgevingen met een hoog verwijderingspercentage, compleet afgewerkt met binnenkraag voor extra gebruikerscomfort
 • Externe luchtstroomregeling voor een eenvoudige aanpassing van de luchtstroomsnelheden
 • CE-goedgekeurd en geclassificeerd volgens de normen EN12941 TH3, EN166:2:F:3 en EN14594 3A

De 3M™ Versaflo™ Premium hoofdkap met herbruikbaar binnenwerk, gesealde naden, S-800-serie, is onze hoofdkap die speciaal is ontwikkeld voor omgevingen met vloeibare chemische spatten. De kap kan worden gebruikt met 3M™ Motoraangedreven ademhalingssystemen en 3M™ Ademhalingssystemen met luchttoevoer in een groot aantal verschillende toepassingen.

Bescherm uw hoofd, gezicht en ogen tegen spatten van vloeibare chemicaliën met de 3M™ Versaflo™ Premium hoofdkap met herbruikbaar binnenwerk en gesealde naden, S-800-serie. De kap kan ook worden gebruikt om gezicht en ogen te beschermen tegen laagenergetische rondvliegende deeltjes en stof. Onze kap is gemaakt van chemisch bestendige stof met gesealde naden voor verdere bescherming. Hij is direct klaar voor gebruik en componenten kunnen worden gescheiden voor gemakkelijke verwijdering. Deze kap is voorzien van een herbruikbaar hoofdharnas. Dit betekent dat het een meer kosteneffectieve keuze kan zijn voor toepassingen met een hoog verwijderingspercentage, omdat alleen de vuile stoffen kap kan worden vervangen. De kap kan snel worden gemonteerd en heeft een externe luchtstroomregeling waarmee gebruikers de luchtstroomverdeling kunnen aanpassen aan hun behoeften. CE-goedgekeurd en geclassificeerd volgens de normen EN12941 TH3, EN166:2:F:3 en EN14594 3A.

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M