3M™ Versaflo™ Hoofdkap met geïntegreerd binnenwerk S-100-serie

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Instapmodel, universele hoofdkap voor motoraangedreven ademhalingsbescherming of met luchttoevoer

Geïntegreerd hoofdharnas zorgt voor hoofd- en gezichtsbedekking

Biedt gezichts- en oogbescherming tegen vloeistofspatten en met lage energie rondvliegende deeltjes en stof (klasse F)

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 108KB)

Details

Hoogtepunten
  • Instapmodel, universele hoofdkap voor motoraangedreven ademhalingsbescherming of met luchttoevoer
  • Geïntegreerd hoofdharnas zorgt voor hoofd- en gezichtsbedekking
  • Biedt gezichts- en oogbescherming tegen vloeistofspatten en met lage energie rondvliegende deeltjes en stof (klasse F)
  • Zorgt voor een uitstekend gezichtsveld, in het bijzonder omlaag
  • Geschikt voor toepassingen waarbij de gehele hoofdkap geregeld moet worden vervangen of waarbij de buitenstof minder vuil wordt
  • Geen montage vereist; rechtstreeks uit de doos klaar voor gebruik

De 3M™ Versaflo™ Hoofdkap met geïntegreerd binnenwerk S-100-serie is onze hoofdbedekking met geïntegreerd hoofdharnas voor volledige hoofd- en gezichtsbedekking, evenals oog- en gezichtsbescherming. Onze hoofdkap is het instapmodel voor kosteneffectieve hoofdbedekking voor motoraangedreven ademhalingsbescherming of met luchttoevoer. De kap kan worden gebruikt met 3M™ Motoraangedreven ademhalingssystemen en 3M™ Ademhalingssystemen met luchttoevoer in een groot aantal verschillende toepassingen.

Zorg voor volledige hoofd-, gezichts- en oogbescherming met de 3M™ Versaflo™ Hoofdkap met geïntegreerd binnenwerk S-100-serie. Gemaakt van een kosteneffectieve stof voor algemeen gebruik, en het geïntegreerde hoofdharnas biedt volledige hoofd- en gezichtsbedekking, waarbij de kap oog- en gezichtsbescherming volgens EN166 biedt; hetzelfde impactniveau als voor sommige veiligheidsbrillen. Onze hoofdkap is ontworpen voor gebruik met ademhalingsbescherming met motoraandrijving of luchttoevoer. De kap is voorzien van een geïntegreerd hoofdharnas waardoor deze geschikt is voor toepassingen waarbij vaak de gehele hoofdkap moet worden vervangen of waarbij de buitenstof minder vuil wordt. Het binnenwerk en de luchtinlaatcomponenten kunnen eenvoudig worden verwijderd en gescheiden voor gescheiden afvalstromen. Er is geen montage vereist en de hoofdkap kan direct uit de doos worden gebruikt. Deze hoofdkap is CE-goedgekeurd en geclassificeerd volgens EN166:2:F:3, EN14594 3A, EN12941 TH3.

Typische eigenschappen

Hulpmiddelen