3M™ Aura™ Stofmaskers Serie 9400+

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Goed zichtbaar helderblauw voor snelle, gemakkelijke identificatie

Geen nietjes of kleine afneembare onderdelen, waardoor het risico op verontreinigingen wordt geminimaliseerd

"Ontwerp met 3 panelen zorgt voor meer bewegingsvrijheid voor het gezicht terwijl u spreekt"

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Goed zichtbaar helderblauw voor snelle, gemakkelijke identificatie
  • Geen nietjes of kleine afneembare onderdelen, waardoor het risico op verontreinigingen wordt geminimaliseerd
  • "Ontwerp met 3 panelen zorgt voor meer bewegingsvrijheid voor het gezicht terwijl u spreekt"
  • 3M™ Cool Flow™ Uitademventiel vermindert warmteontwikkeling
  • De lage ademweerstand van 3M™ Advanced Electret (filter) Media zorgt voor gemakkelijk ademen tijdens lange werkdagen
  • Geïntegreerde, verstelbare, metalen neusklem en zacht, dempend neusschuim voor een aangepaste en comfortabele pasvorm voor verschillende gezichtsvormen
  • Hygiënische individuele verpakking beschermt tegen besmetting
  • Biedt betrouwbare, effectieve FFP2 (NPF 12) en FFP3 (NPF 50) bescherming tegen fijnstof en nevel

3M™ Aura™ Stofmaskers 9400+ serie biedt FFP2- en FFP3-ademhalingsbescherming. Ons opvouwbare ontwerp met 3 panelen is volledig vrij van nietjes en wordt geleverd in goed zichtbaar helderblauw. Het heeft een geïntegreerde metalen neusklem, een bovenpaneel met reliëf om het beslaan van de bril te verminderen en een gevormd bovenpaneel voor compatibiliteit met brillen. Ze worden geleverd in hygiënische individuele verpakkingen.

Krijg FFP2 (NPF 12) en FFP3 (NPF 50) bescherming tegen deeltjes in de lucht en niet-vluchtige vloeistoffen met de 3M™ Aura™ Stofmaskers uit de 9400+ serie. Ze zijn ideaal voor bescherming tegen fijnstof en nevel, zoals die voorkomen in voedsel- of farmaceutische productieomgevingen. Onze maskers zijn zeer goed zichtbaar in helderblauw, zodat ze gemakkelijk kunnen worden gezocht en snel kunnen worden geïdentificeerd. Ze zijn ook volledig vrij van nietjes en kleine afneembare onderdelen, waardoor het risico op verontreinigingen tijdens het productieproces wordt geminimaliseerd. Het opvouwbare ontwerp met 3 panelen maakt meer gezichtsbeweging mogelijk, zodat u met minder beperkingen met collega's kunt spreken en de filtertechnologie met een lage ademweerstand helpt om het ademen tijdens lange diensten gemakkelijker te maken. Zij hebben een 3M™ Cool Flow™ Uitademventiel die de warmteontwikkeling in warme en vochtige omstandigheden vermindert en een bovenpaneel met reliëf dat kan helpen om te voorkomen dat brillenglazen beslaan. Het gevormde bovenpaneel is ontworpen om zich aan te passen aan de contouren van uw gezicht, de kinband helpt bij het positioneren en een geïntegreerde, verstelbare, metalen neusklem en zacht, dempend neusschuim zorgen voor een aangepaste, comfortabele pasvorm voor verschillende gezichtsvormen. Hygiënische individuele verpakkingen zorgen ervoor dat ze beschermd zijn tegen besmetting, waardoor praktische opslag en uitgave in hygiënisch gecontroleerde omgevingen mogelijk is. 3M™ Aura™ Stofmaskers zijn ontworpen om goed samen te werken met 3M Oogbeschermings- en gehoorbeschermingsproducten.

Typische Eigenschappen

Gerelateerde Producten

Maserstijl Vouwbaar
Uitademventiel Ja
Afmeting ademhalingssysteem Standaard
Uitsluitend voor gebruik in de gezondheidszorg Nee
Bescherming FFP3, FFP2
Toegewezen beschermingsfactor 20 in, 10