3M™ Versaflo™ Motoraangedreven ademhalingssysteem startkit, TR-619E

  • 3M ID 7100053532

Simpel starterspakket met alle onderdelen om direct aan de slag te kunnen. Enkel nog de benodigde hoofdkap toevoegen

Gebruiksvriendelijke, veelzijdige ademhalingsbescherming voor stof, nevel, dampen en organische dampen

Kit omvat de motorunit TR-602E, A2P-filter, filterafdekking, voorfilters, vonkenvanger, Easy Clean-riem, accu met hoge capaciteit, enkelvoudig acculaadstation, ademslang BT-30 met verstelbare lengte en luchtstroomindicator.

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Simpel starterspakket met alle onderdelen om direct aan de slag te kunnen. Enkel nog de benodigde hoofdkap toevoegen
  • Gebruiksvriendelijke, veelzijdige ademhalingsbescherming voor stof, nevel, dampen en organische dampen
  • Kit omvat de motorunit TR-602E, A2P-filter, filterafdekking, voorfilters, vonkenvanger, Easy Clean-riem, accu met hoge capaciteit, enkelvoudig acculaadstation, ademslang BT-30 met verstelbare lengte en luchtstroomindicator
  • Compatibele hoofdkap vereist
  • Visuele, vibrerende en hoorbare waarschuwingsalarmen om te waarschuwen bij een bijna lege accu en lage luchtstroom
  • Gebruiksduur van het systeem van 9,5-19 uur, afhankelijk van de accu, stroomsnelheid, hoofdkap en filter

De 3M™ Versaflo™ Motorunit starterspakket TR-619E is onze gebruiksklare kit voor ademhalingsbescherming tegen deeltjes, gassen en dampen. De kit bevat alles wat u nodig hebt, inclusief motorunit TR-602E, A2P-filter, filterdeksel, voorfilters, vonkenvanger, Easy Clean-riem, accu met hoge capaciteit, enkelvoudig acculaadstation, en ademslang BT-30 met verstelbare lengte en luchtstroomindicator. Voeg eenvoudig uw 3M™ Versaflo™ hoofdkap toe voor een volledige ademhalingsbescherming.

Gebruik de 3M™ Versaflo™ Motorunit starterspakket TR-619E als een eenvoudige en intuïtieve startkit die veel van de onderdelen bevat die u nodig hebt voor een motoraangedreven ademhalingssysteem voor ademhalingsbescherming. Biedt ademhalingsbescherming tegen stof, nevels, dampen en organische dampen. Onze starterspakket combineert functionaliteit en veelzijdigheid en biedt bescherming tegen deeltjes, gassen en dampen, of een combinatie hiervan, afhankelijk van het type filters dat wordt gebruikt. De TR-602E Motorunit beschikt over drie door de gebruiker selecteerbare stroomsnelheden en heeft een lichtgewicht en uitgebalanceerd ontwerp om het gebruikerscomfort te maximaliseren. De kit bevat een A2P-filter en filterdeksel, tien voorfilters, twee vonkenvangers, BT-30-ademslang met verstelbare lengte en een Easy Clean heupriem. Een accu met hoge capaciteit en een acculaderkit met één station zorgen ervoor dat u een lange werkdag kunt plannen, en een luchtstroomindicator biedt visuele, tril- en hoorbare waarschuwingsalarmen om gebruikers te waarschuwen bij een lage luchtstroom en accustatus. Voeg gewoon de compatibele hoofdkap toe die u nodig hebt voor de klus.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen