3M™ Speedglas™ Lashelmen 9100 FX-Air-serie

 • 3M ID 7000028061

Gecombineerde bescherming voor gezicht en ogen en motoraangedreven ademhalingsbescherming voor laswerkzaamheden

Een groot gebogen beschermend vizier met uitstekend zicht omhoog, omlaag en rondom

Zijruiten (tint 5) kunnen helpen het gezichtsveld te verbreden

Bekijk meer details
Veel bekeken services

Details

Hoogtepunten
 • Gecombineerde bescherming voor gezicht en ogen en motoraangedreven ademhalingsbescherming voor laswerkzaamheden
 • Een groot gebogen beschermend vizier met uitstekend zicht omhoog, omlaag en rondom
 • Zijruiten (tint 5) kunnen helpen het gezichtsveld te verbreden
 • Voor gebruik in combinatie met het 3M™ Adflo™ Motoraangedreven ademhalingssysteem of de 3M™ Versaflo™ Luchttoevoerregelaar V-500E

De 3M™ Speedglas™ 9100 FX-Air lashelm heeft een opklapbaar automatisch donkerkleurend lensontwerp. Deze bevat een secundair helder gelaatsscherm dat ideaal is voor slijp- en instellingswerk, terwijl de beschikbare automatisch donkerkleurende lens helpt beschermen tegen het intense licht van MIG-, TIG- en stick-toepassingen. Dankzij een zeer verstelbaar binnenwerk past de helm comfortabel op veel verschillende hoofdmaten en -vormen, terwijl zijruiten in de lashelm elke lasser een breder gezichtsveld geven om meer van hun werkgebied te zien. Zorgt in combinatie met het 3M™ Adflo™ Motoraangedreven ademhalingssysteem voor ademhalingsbescherming.

Onze lashelm heeft een opklapbaar lasfilter met daaronder een breed, helder (170 x 100 mm) vizier dat uitstekend geschikt is voor nauwkeurig slijpen bij weinig licht. Een vertragingsfunctie stelt het lasfilter van donker naar licht in en de gevoeligheid van de boogdetectie kan worden aangepast voor betrouwbaar schakelen. Het is voorzien van zijruiten (tint 5-filters) die kunnen helpen uw gezichtsveld te verbreden wanneer u de helm omlaag draagt. Met de 3M™ Speedglas™ Lasfilterserie 9100 bouwen wij verder op onze traditie van uitstekende optische kwaliteit met gelijkmatige tinten en minimale vervorming in het gehele gezichtsveld van het filter. Het lasfilter 9100XXi heeft zeven variabele donkere tinten (5, 8 en 9-13) voor de meeste soorten booglassen, gemaakt voor de professionele lasser. 3M™ Speedglas™ Natural Colour Technology biedt hoog contrast en meer natuurlijk ogende kleuren. De lashelm kan worden gecombineerd met het 3M™ Adflo™ Motoraangedreven ademhalingssysteem of de 3M™ Versaflo™ Luchttoevoerregelaar V-500E voor effectieve, betrouwbare ademhalingsbescherming.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.


Gerelateerde Producten

Aanbevolen sector Bouw, Mijnbouw, Transport en vervoer
Aanbevolen toepassing Lassen, Metaalreparatie, Metaalverwerking, Slijpen
Ademhalingssysteemcompatibiliteit Adflo
Eigenschappen Dubbele gezichtsbescherming
Hoeveelheid per doos 1
Hoofdbedekkingstype Ademhalingsassemblage
Lenstype Geen lens
Merken Speedglas™
Nettogewicht (metrisch) 605 g
Productserie 9100 FX-Air
Slijpoptie ADF met slijpmodus
Zijruitjes Ja