Scotch-Brite™ Combi Lamellenborstel

 • Artikelnummer 60207
 • 3M ID B40064650

Makt gebruik van de non-woven technologie van 3M in combinatie met de gecoate high-performance schuurmaterialen van 3M

Voer snij- en finishingbewerkingen in één stap uit

Goede prestaties voor allerlei toepassingen, inclusief bewerken van metaal en hout

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Makt gebruik van de non-woven technologie van 3M in combinatie met de gecoate high-performance schuurmaterialen van 3M
 • Voer snij- en finishingbewerkingen in één stap uit
 • Goede prestaties voor allerlei toepassingen, inclusief bewerken van metaal en hout

De Scotch-Brite™ Combi Lamellenborstel combineert de voordelen van de non-woven technologie van 3M met onze gecoate high-performance schuurmaterialen om snij- en finishingbewerkingen in één stap uit te voeren. Onze borstels leveren goede prestaties voor allerlei toepassingen, inclusief het bewerken van metaal en hout. De open constructie met flexibele lamellen is zacht en buigzaam om een gelijkmatige oppervlaktefinish te produceren zonder trillingsbeschadigingen. Het non-woven web is bestand tegen vollopen en hitte.

Gebruik de Scotch-Brite™ Combi Lamellenborstel voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder metaalbewerking en houtbewerking. Onze borstels gebruiken enkele van dezelfde webs in combinatie met de hoogwaardige gecoate schuurmaterialen van 3M om in één stap te snijden en af te werken. Scotch-Brite schuurmateriaal bestaat uit unieke oppervlaktebewerkingsproducten met schuurmineralen in een non-woven vezellaag. Doordat schuurkorrels worden gecombineerd met non-woven materiaal ontstaat een schuursysteem dat consistente resultaten levert gedurende de levensduur van het product. Het open webmateriaal blijft koel tijdens gebruik en is volloopbestendig. Daardoor raken de vezels minder snel verstopt en blijven de schuurmineralen hoog presteren. Goed te gebruiken voor alle esthetische finishtoepassingen, het egaliseren van houtvezels, het verwijderen van pluisjes op houtprofielen en het opschuren van afdichtkit.

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.