Scotch-Brite™ Anti Loading Schijf AL-DH

 • 3M ID B40064725

Veel gebruikt voor reinigen, finishen, blenden en afbramen zonder dat de schijf volloopt

De open webstructuur reageert op onregelmatigheden en contouren in het oppervlak terwijl de geometrie van het onderdeel behouden blijft

Non-woven nylon vezels slijten geleidelijk af waardoor er telkens nieuw mineraal aan het oppervlak komt voor een consistente scherpe snijwerking

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 344KB)

Details

Hoogtepunten
 • Veel gebruikt voor reinigen, finishen, blenden en afbramen zonder dat de schijf volloopt
 • De open webstructuur reageert op onregelmatigheden en contouren in het oppervlak terwijl de geometrie van het onderdeel behouden blijft
 • Non-woven nylon vezels slijten geleidelijk af waardoor er telkens nieuw mineraal aan het oppervlak komt voor een consistente scherpe snijwerking
 • Aluminiumoxide voor een scherpe snijwerking met een fijne finish
 • De Hookit™ rug maakt een snelle en eenvoudige bevestiging aan elektrisch gereedschap mogelijk

De Scotch-Brite™ AL Surface Conditioning Schijf is geschikt voor het reinigen, finishen, blenden en afbramen van uiteenlopende ondergronden, zoals ferro- en non-ferrometalen. De schijf is zowel sterk als zacht, in het juiste evenwicht. Gebruik deze schijf om schuurkrassen, machinesporen en walsranden te verfijnen, verwerkingssporen te verwijderen of een lakbewerking voor te bereiden.

Verwijder bramen en verontreinigingen effectief zonder het basismateriaal te beschadigen
Scotch Brite™ producten maken zware klussen gemakkelijker. Met de Scotch Brite™ Roloc™ AL Surface Conditioning Schijf krijgt u in minder stappen een braamvrije, overschilderbare finish zonder het basismateriaal te beschadigen. De schijf is ontworpen voor licht slijpen, finishen en blenden. De unieke combinatie van een open webstructuur met mineralen minimaliseert onvolkomenheden en zorgt voor een fijne finish. Deze is zeer geschikt voor zachte ondergronden en toepassingen waarbij het vollopen van het schuurmateriaal het einde van de levensduur betekent.

Aluminiumoxide snijdt snel en scherp
Het aluminiumoxide is aangebracht in de open webstructuur van de schijf. Aluminiumoxide wordt vaak voor industriële toepassingen gebruikt vanwege de duurzaamheid en scherpe snijwerking. Bovendien is aluminiumoxide bros: het verbrokkelt door hitte en druk waardoor het zichzelf vernieuwt. Door de brosheid blijft de scherpe snijwerking behouden. Scotch Brite™ AL Surface Conditioning Schijven maken allemaal gebruik van aluminiumoxide, maar zijn in drie groftes verkrijgbaar: zeer fijn (VFN), gemiddeld (MED) en grof (CRS). Gebruikers kunnen zo een grofte kiezen die bij de ondergrond en gewenste finish past.

Klittenbandbevestiging voor gemakkelijke bevestiging op gereedschap
Deze schijf heeft een Hook and Loop™ bevestiging waarmee gebruikers eenvoudig schijven kunnen wisselen als ze verschillende groftes achter elkaar nodig hebben. Hiermee wordt de productiviteit verhoogd. Schuurmateriaal wordt door het geweven materiaal op de achterkant van de schijf getrokken om lussen te vormen. Die lussen hechten zich aan haakjes op steunschijven met klittenband (apart verkocht), die aan gereedschappen worden gekoppeld. Door het klittenband aansluitsysteem kunnen de schijven snel en gemakkelijk op gereedschap worden bevestigd.

Het voordeel van Scotch Brite™
Scotch Brite™ producten bevatten mineralen in non-woven nylon vezels. Dankzij de baanbrekende fiber coatingtechnologie snijden Scotch Brite™ schuurproducten sneller met een consistenter schuurpatroon.

Het open webmateriaal is volloopbestendig en zorgt ervoor dat de schuurmineralen hoog blijven presteren doordat de nylon vezels minder snel verstopt raken. De nylon vezels slijten geleidelijk af tijdens het slijpen, zodat er telkens nieuw mineraal aan het oppervlak komt. Dit zorgt voor een constant scherpe snijwerking.

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.