1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurschijven
 5. Papieren schuurschijven
 6. 3M™ Hookit™ Paarse Clean Sanding Schuurschijf 334U

3M™ Hookit™ Paarse Clean Sanding Schuurschijf 334U

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Hoogwaardige schuurschijf met Hookit™ bevestiging

Laatste schuurstap voorafgaand aan het aanbrengen van de grondlak.

Minder vollopen bij fijne schuurtoepassingen van gevoelige primers.

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Hoogwaardige schuurschijf met Hookit™ bevestiging
 • Laatste schuurstap voorafgaand aan het aanbrengen van de grondlak
 • Minder vollopen bij fijne schuurtoepassingen van gevoelige primers
 • Premium schuurmateriaal met lange levensduur

Bespaar op arbeidskosten en verbeter de kwaliteit met de 3M™ Hookit™ Purple Clean Sanding Schuurschijf 334U – onze schijf die is ontworpen voor een snelle snijwerking en een consistente finish. Gebruik deze voor het fijn schuren van de primer voordat u een grondlak aanbrengt.

Kies de schijf met een specifiek gatenontwerp – de 3M™ Hookit™ Purple Clean Sanding Schuurschijf 334U. Het is een van onze snelst snijdende schuurmiddelen die het langst meegaan om arbeidskosten te besparen en de kwaliteit te verbeteren voor het fijn schuren van de primer voordat de grondlak wordt aangebracht. De schijf kan meer stof verwijderen en loopt minder snel vol, dankzij het schijfontwerp met spiraalpatroon dat honderden gaten heeft om stof een betere ontsnappingsroute te geven. Deze schijven schuren sneller om de productiviteit van de monteur te verbeteren en de cyclustijd te verkorten. De consistente finish resulteert in hoogwaardigere reparaties, zodat minder nabewerking noodzakelijk is. Met ons Hookit™ bevestigingssysteem kunt u de schijven eenvoudig verwisselen en opnieuw gebruiken.

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M