3M™ Transfer Tape 9774WL

  • 3M ID 7100102618

Kleeflaag van 100 µm op een liner van wit kraftpapier nr. 96 van 180 µm met polyestercoating

Uitstekende bestendigheid tegen luchtvochtigheid, oplosmiddelen, chemische stoffen en uv-straling voor langdurige hechting

Werkt bij temperaturen tot 121 °C

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 723KB)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Kleeflaag van 100 µm op een liner van wit kraftpapier nr. 96 van 180 µm met polyestercoating
  • Uitstekende bestendigheid tegen luchtvochtigheid, oplosmiddelen, chemische stoffen en uv-straling voor langdurige hechting
  • Werkt bij temperaturen tot 121 °C
  • Met krachtige lijmlaag, bij uitstek geschikt voor schuimrubber, kunststoffen en textiel
  • Goede initiële hechting en volledige hechting binnen 48 – 72 uur

3M™ zelfklevende transfer tape 9774WL is ontworpen voor het permanent verlijmen van kunststoffen, schuimen, hout en textiel. De lijm stroomt gemakkelijk in spleten en holtes zonder toevoeging van warmte. Minimale druk is vereist. Deze transfer tape is voorzien van 3M™ Adhesive 300MP, een acryl met een hoge kleefkracht die zorgt voor een goede beginverbinding en volledige hechting binnen 48 - 72 uur.

Bij uitstek geschikt voor schuimrubber, kunststoffen, hout en textiel Onze 3M™ Transfertape 9774WL bestaat uit een duurzame lijmlaag van 100 µm op een liner van wit kraftpapier nr. 96 van 180 µm met polyestercoating. De lijm is ontworpen voor hechting op schuimrubber, textiel, hout en de meeste kunststof ondergronden. Deze transfertape is bestand tegen uv-straling en heeft een goede bestendigheid tegen luchtvochtigheid, water, oplosmiddelen en chemische stoffen. Aanbevolen toepassingen Hechten van pakkingen en ander materiaal van schuimrubber Hechten van getextureerde en ruwe oppervlakken Hechten van weefsels en textiel, met inbegrip van het lamineren van vloerbedekkingen Vloeit gemakkelijk in gaten en spleten, zonder verhitting Onze 3M™ Lijm 300MP zorgt voor een gelijkmatige en krachtige hechting op allerlei producten bij een temperatuur tot 121 °C (250 °F). Omdat deze lijm gemakkelijk vloeit, zorgt deze voor een snelle hechting op ruwe en getextureerde ondergronden, waaronder schuimrubber, hout, textiel en meer, zonder dat de lijm verhit moet worden. Dankzij de dikke liner van kraftpapier met polyestercoating is deze transfertape bij uitstek geschikt voor stans- en omzettoepassingen. Inzicht in transfertapes 3M transfertapes bestaan uit een drukgevoelige kleeflaag op een verwijderbare liner en hebben geen gaas of drager. Deze tapes zijn beter vervormbaar dan dubbelzijdige tapes en geschikt voor gebruik op getextureerde of ongelijkmatige oppervlakken. Om de tape aan te brengen, legt u de tape met de kleeflaag naar beneden op het materiaal en vervolgens verwijdert u de liner. U kunt nu een ander materiaal op de achterzijde van de kleeflaag plaatsen. Betere ideeën komen tot bloei door wetenschap en innovatie Bij onze 3M Industrial Adhesives and Tapes Division passen we de wetenschap van hechting toe om innovatieve oplossingen te ontwikkelen waarmee het ontwerp- en fabricageproces van bedrijven wereldwijd wordt verbeterd. Uiteindelijk is de bedoeling dat u als onze klant uw producten met onze technologieën nog concurrerender kunt maken en nog sneller en efficiënter op de markt kunt brengen.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen