3M™ Heavy Duty Ducttape 3939

  • 3M ID 7000028933
  • UPC 00051131069756,50051131069751

Industriële duct tape voor lassen, maskeren, repareren, afdichten

Hoge treksterkte voor een betrouwbare hechting onder spanning

Dikke rubberlijm hecht op de meeste gladde en gestructureerde ondergronden voor een goede afdichting.

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Industriële duct tape voor lassen, maskeren, repareren, afdichten
  • Hoge treksterkte voor een betrouwbare hechting onder spanning
  • Dikke rubberlijm hecht op de meeste gladde en gestructureerde ondergronden voor een goede afdichting
  • Zilveren polyethyleen drager bestand tegen slijtage, schuren en water
  • Goede keuze voor het ophangen van polyethyleen gordijnen voor insluitingsactiviteiten

3M™ heavy duty duct tape 3939 heeft de treksterkte en hechting voor het lassen, maskeren, repareren,afdichten van naden, ophangen van kunststof folie en veel andere industriële toepasingen.

3M™ Heavy Duty Duct Tape 3939 is gemaakt van een waterbestendig polyethyleen gelamineerd op textiel versterking en ondersteund door een agressieve natuurlijke rubber lijm. De tape is high-tack en aanpasbaar. Onze tape scheurt gemakkelijk en netjes, horizontaal of verticaal. Industriële toepassingen zijn onder meer opknoping van polyethyleen afdekzeilen voor insluiting, maskering en overspuitbescherming tegen zandstralen. Het wordt ook gebruikt in de congresindustrie voor het vasthouden en naaien van tapijtvulling, het afplakken van koorden en scharnierende posterboardpanelen. 3M™ Heavy Duty Duct Tape 3939 kan worden gebruikt bij temperaturen tot 200 graden F. Het is op brandwonden getest volgens volgens de methoden UL 723, ASTM E-84, NFPA 255, UBC 8-1. De resultaten waren Flame Spread Index 0, Smoke Developed Index 30. Duct-tape (soms per ongeluk "ducktape" genoemd) is een toolbox-steunpilaar, die wordt gebruikt bij onderhouds-, reparatie- en bouwwerkzaamheden. De term "duct tape" komt van het originele gebruik van de tape van de zilvertape in toepassingen voor verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC), inclusief kanaalafdichting. Tegenwoordig werkt het overal waar patchen, bundelen, verstevigen, tabben, splitsen van isolatie, het afsluiten van buis- en leidingeinden, labelen, tijdelijke reparaties, ophangen van polyethyleen of bescherming tegen lichte zandstraal overspray nodig is. Duct-tape wordt gebruikt in residentiële, industriële en commerciële omgevingen en door medewerkers in de bouw, elektrische, industriële, maritiem en militair, bestrijding, vrachtvervoer en automotivemarkten.

Typische eigenschappen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M