3M™ Scotch-Weld™ Urethaanlijm DP620NS, Zwart, 50 ml

  • 3M ID 7100148737
  • UPC 00638060089606

Veelzijdige polyurethaanlijmen met uitstekende schokbestendigheid en probleemloze hechting op uiteenlopende ondergronden

Lage afgifteviscositeit, en toch niet-uitlopend na afgifte zodat de lijm op de plaats blijft waar deze is aangebracht

Flexibiliteit bij lage temperaturen en weinig krimp

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Veelzijdige polyurethaanlijmen met uitstekende schokbestendigheid en probleemloze hechting op uiteenlopende ondergronden
  • Lage afgifteviscositeit, en toch niet-uitlopend na afgifte zodat de lijm op de plaats blijft waar deze is aangebracht
  • Flexibiliteit bij lage temperaturen en weinig krimp
  • Lange opentijd, zodat u ruimschoots de tijd hebt om werk te positioneren en aan te passen
  • Duurzame lijm met uitstekende spanning-rekprestaties

De 3M™ Scotch-Weld™ Urethaanlijm 620NS is een flexibele tweecomponenten structurele lijm op polyurethaanbasis die goede prestaties levert in talloze toepassingen waarbij een bepaalde mate van flexibiliteit vereist is. De lijm biedt een effectieve hechting op vele ondergronden, zoals composieten, metalen, hout en vele kunststoffen en rubbers, keramiek en glas (primer kan vereist zijn voor duurzaamheid).

De 3M™ Scotch-Weld™ Urethaanlijm 620 is een snel uithardende tweecomponenten polyurethaanlijm met flexibiliteit voor lage temperaturen en weinig krimp. Deze kenmerken maken van deze urethaanlijm een ideale keuze voor het hechten van ongelijksoortige ondergronden en voor buitentoepassingen, met name in algemene industriële toepassingen, transport, onderhoud en reparatie, en de bouw. Met een eenvoudig mengbare, niet-uitlopende formule bent u ervan verzekerd dat onze lijm op de plaats blijft waar u deze aanbrengt, zelfs bij gebruik op verticale oppervlakken. De lijm is beschikbaar in bulk of in kleinere Duo-Pak patronen. Twee componenten, één gemeenschappelijke verbinding De mengverhouding is 1:1 voor een snelle, precieze dosering, en met een verwerkingstijd van 20 minuten hebt u ruimschoots de mogelijkheid om te herpositioneren om te zorgen dat projecten op schema blijven. De lijm bereikt binnen ongeveer vier uur de verwerkingssterkte en is volledig uitgehard binnen 48 uur (bij 22 °C/72 °F). In tegenstelling tot ééncomponent polyurethaanlijmen heeft dit materiaal geen problemen met uithardingsdiepte en hardt het betrekkelijk snel volledig uit. Waarom zou u kiezen voor urethaanlijm? Urethaanlijmen zijn tweecomponentenlijmen die betrekkelijk flexibel zijn na uitharding, uitstekend bestand zijn tegen schokken en een goede hechting bieden op de meeste kunststoffen. Ze hechten tevens goed op hout, beton en rubbers, maar zijn minder bestand tegen oplosmiddelen en hoge temperaturen. Niet-uitgeharde lijmcomponenten zijn gevoelig voor vocht. Structurele sterkte Polyurethaanlijmen maken deel uit van de lijmklasse die 'constructielijmen' wordt genoemd en die daarnaast acrylaat-, cyanoacrylaat- en andere lijmen omvat. Polyurethaanlijmen worden samengesteld als vloeibare reactieve polymeren die een chemische reactie aangaan wanneer ze worden gemengd. Vervolgens harden ze uit tot een vast kunststofmateriaal. Zodra de twee componenten zijn gemengd in de opgegeven verhouding, begint het uithardingsproces waarbij u een beperkte verwerkingstijd hebt waarin de lijm kan worden aangebracht en de twee oppervlakken in de gewenste positie moeten worden gebracht. Deze verwerkingstijd varieert van enkele minuten tot enkele uren.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen