3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm DP420NS

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Hoge afpel- en afschuifsterkte handhaaft een duurzame hechting bij hoge en lage temperaturen

Heavy-duty voor schok- en moeheidsbestendigheid

Verwerkingstijd van 20 minuten biedt tijd voor positioneren en aanpassen

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Veiligheidsinformatieblad (PDF, 0B)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Hoge afpel- en afschuifsterkte handhaaft een duurzame hechting bij hoge en lage temperaturen
  • Heavy-duty voor schok- en moeheidsbestendigheid
  • Verwerkingstijd van 20 minuten biedt tijd voor positioneren en aanpassen
  • Anti-uitloopformule zorgt ervoor dat de lijm op de plaats blijft waar deze wordt aangebracht
  • Verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgroottes

3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm DP420NS is een zwarte, niet-uitlopende, heavy-duty tweecomponenten structurele lijm op epoxybasis die een goede sterkte biedt in combinatie met een hoge schok- en moeheidbestendigheid om te voldoen aan veeleisende verlijmingsuitdagingen. 3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm DP420NS kan in veel toepassingen worden gebruikt als alternatief voor mechanische bevestigingsmiddelen, schroeven, klinknagels en puntlassen.

Wanneer u lijm in een Duo-Pak (DP) gebruikt, kunt u 3M doseerapparatuur overwegen als een handig hulpmiddel om nauwkeurig lijm af te meten, te mengen en te doseren. De hoge pel- en afschuifsterkte handhaaft een duurzame hechting bij hoge en lage temperaturen. Onze 3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm DP420NS houdt de hechtsterkte in stand bij hoge en lage temperaturen en is gedurende 60 minuten bestand tegen het afbakken van verf tot 204 °C (400 °F). Deze epoxylijm werkt goed op een verscheidenheid aan ondergronden, zoals metalen, keramiek, hout, glas, vele composieten en kunststoffen, en is een uitstekend hechtmiddel voor binnengebruik voor verbinden, lijmen, ingieten, paneelverlijming en constructiehechting. 3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm DP420NS voldoet aan de vereisten voor UL 94 HB. Aanbevolen toepassingen Montage van kleine verbindingsvlakken Heavy-duty-assemblages Metaalbewerking Epoxyverlijming van koolstofvezel Verwerkingstijd van 20 minuten biedt tijd voor positioneren en aanpassen 3M™ Scotch-Weld™ Epoxylijm DP420NS bereikt de verwerkingssterkte in ongeveer twee uur en is volledig uitgehard in 24 uur (bij 22 °C / 72 °F). De mengverhouding is 2:1 en het product biedt een verwerkingstijd van 20 minuten, zodat u de tijd hebt om het eindresultaat de gewenste pasvorm te geven voordat de lijm is uitgehard. Deze lijm is verkrijgbaar in uiteenlopende verpakkingsformaten en kan op verschillende manieren worden afgegeven, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker en de taak. Heavy-duty voor schok- en moeheidsbestendigheid 3M™ Scotch-Weld ™ Epoxylijm DP420NS is geschikt voor toepassingen waarin u te maken hebt met zware omgevingsuitdagingen. Deze sterke epoxylijm, die speciaal geformuleerd is voor een sterke hechting op lange termijn, is een andere manier waarop 3M haar expertise heeft ingezet om ruimschoots te voldoen aan zelfs de zwaarste toepassingen. Wat zijn epoxylijmen? Epoxylijmen maken deel uit van de lijmklasse die 'Structurele Lijmen' wordt genoemd en die daarnaast polyurethaan, acrylaat, cyanoacrylaat en andere lijmen omvat. Epoxylijmen worden samengesteld als vloeibare reactieve polymeren die een chemische reactie aangaan wanneer ze worden gemengd. Vervolgens harden ze uit tot een vast kunststofmateriaal. Zodra de twee componenten zijn gemengd in de opgegeven verhouding, begint het uithardingsproces waarbij u een beperkte verwerkingstijd hebt waarin de lijm kan worden aangebracht en de twee oppervlakken in de gewenste positie moeten worden gebracht.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen