3M™ Scotch-Weld™ Geurarme Acrylaatlijm DP8825NS

Products
  • Verwerkingstijd van 25 minuten en bereikt zijn structurele sterkte in 56 minuten
  • Geurarm en niet-brandbaar, voor een veiligere werkomgeving dan gebruikelijk met acrylaatlijmen
  • Duurzame hechting met een uitstekende afschuif- en hoge schokweerstand
  • Lijmt lastige oppervlakken zoals poedergecoate oppervlakken en de meeste kunststoffen
 Meer...
Alle details tonen
Inhoud
Volume_Metric
Formaat verpakking (metrisch)
Container_Size_Metric
Zie alle producten 
 Inhoud  Formaat verpakking (metrisch)
Alle modellen
Sluiten

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details
  • Verwerkingstijd van 25 minuten en bereikt zijn structurele sterkte in 56 minuten
  • Geurarm en niet-brandbaar, voor een veiligere werkomgeving dan gebruikelijk met acrylaatlijmen
  • Duurzame hechting met een uitstekende afschuif- en hoge schokweerstand
  • Lijmt lastige oppervlakken zoals poedergecoate oppervlakken en de meeste kunststoffen
  • 18 maanden houdbaar bij kamertemperatuur, wat het voorraadbeheer vereenvoudigt
  • Met afstandrillen om de dikte van de hechtlijn te regelen zodat er niet te veel lijm tegelijk wordt uitgeknepen

3M™ Scotch-Weld™ Geurarme Acrylaatlijm DP8825NS is onze geurarme, niet-uitlopende, heavy-duty, tweecomponenten acrylaatlijm. Deze lijm is de ideale keuze voor tal van industriële en commerciële toepassingen omdat deze tweemaal zo snel zijn structurele sterkte bereikt als de meeste andere vergelijkbare acrylaatlijmen met een vergelijkbare opentijd.

Wanneer u lijm in een Duo-Pak (DP) gebruikt, kunt u 3M doseerapparatuur overwegen als een handig hulpmiddel om nauwkeurig lijm af te meten, te mengen en te doseren. Loopt niet uit en heeft een uitstekende schokweerstand Veiliger, sneller en efficiënter werken: dit zijn slechts enkele voordelen van onze 3M™ Scotch-Weld™ DP8825NS. Geurarme acrylaatlijm. Met een mengverhouding van 10:1 en een verwerkingstijd van 25 minuten hebt u voldoende tijd om de ondergrond goed te positioneren alvorens u de delen tegen elkaar brengt. Na volledige uitharding bereikt het in net iets minder dan 56 minuten een afschuifsterkte bij overlap van 1000 psi (7 MPa). Dat is twee keer zo snel als bij vergelijkbare lijmen, waardoor de doorvoer en productiviteit toenemen. Bovendien biedt deze lijm uitstekende afpel- en schokprestaties. Doordat 3M™ Scotch-Weld™ DP8825NS Geurarme acrylaatlijm geurarm en niet brandbaar is, draagt deze bij tot een veiligere werkomgeving dan met gebruikelijke acrylaatlijmen. Daarnaast loopt de lijm niet uit, zodat de lijm exact op de gewenste plaats wordt aangebracht en niet verschuift tijdens het aanbrengen of aandrukken. Bovendien maakt de houdbaarheid van het product van 18 maanden bij kamertemperatuur uw voorraadbeheer eenvoudiger. Aanbevolen toepassingen Metaalbewerking zoals HVAC, witgoed, sportmaterialen en speciale voertuigen Productie van bewegwijzering, zoals het bevestigen van panelen op een frame, bevestiging van sierelementen of letters en assemblage van frames Hechten van kunststoffen, composieten en poedercoating op metaal Wordt meestal gebruikt voor grotere delen wanneer assemblage meer opentijd vraagt Makkelijk lijmen met acryl Acryllijmen zijn tweecomponenten methylmethacrylaatlijmen (MMA) met een uitstekende hechtsterkte en duurzaamheid. Acryllijmen, vaak aangeduid als epoxylijmen, behoren eigenlijk tot een aparte chemische familie met hun eigen unieke kenmerken. Acrylaatlijmen hebben verschillende eigenschappen waardoor ze makkelijker in gebruik zijn, bijvoorbeeld door een veel kortere uithardingstijd, een hogere tolerantie voor vettige of niet-voorbereide hechtoppervlakken en de mogelijkheid om tal van verschillende materialen te lijmen, waaronder vrijwel alle kunststoffen. Nieuwere acrylaatlijmformules zijn stabiel bij kamertemperatuur en gaan lang mee.