3M™ VentureShield™ Lakbeschermingsfolie 7510CC/CS-LD

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

De door de autofabrikant goedgekeurde folie die wordt gebruikt voor de verduistering van de zijramen van auto's

Een vervanger voor lak in onderdelen van de carrosserie van een auto die duur of moeilijk te lakken zijn.

Zorgt voor tijd- en kostenbesparing op lakprocessen en de bijbehorende stappen.

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • De door de autofabrikant goedgekeurde folie die wordt gebruikt voor de verduistering van de zijramen van auto's
 • Een vervanger voor lak in onderdelen van de carrosserie van een auto die duur of moeilijk te lakken zijn
 • Zorgt voor tijd- en kostenbesparing op lakprocessen en de bijbehorende stappen
 • Het hoogglans zwarte oppervlak zorgt voor een goede indruk van het merk en de visuele impact
 • De toplaag zorgt voor meer flexibiliteit in het ontwerp
 • De vernieuwde acrylaatlijm zorgt voor een sterke eindhechting en hoge wrijvingsweerstand
 • Gestanste, vooraf gesneden onderdelen en eenvoudige aanbrenghulpmiddelen helpen de productiekosten te verlagen

De 3M™ VentureShield™ Lakbeschermingsfolie 7510CC/CS zorgt voor een beschermlaag voor gelakte en andere auto-oppervlakken. De folie beschermt tegen steenslag, slijtage, schade door insecten, vloeistofvlekken en slijtage door het weer. De folie is gemakkelijk aan te brengen en behoudt zijn helderheid, duurzaamheid en superieure prestaties onder diverse omgevingscondities.

Een dubbele laag onzichtbare bescherming
3M™ VentureShield™ Lakbeschermingsfolie 7510CC/CS-LD is een 8 mil (203micron) urethaanfilm met een transparante laag en een transportbeschermingslaag. Bij het aanbrengen is de folie vrijwel helder en bijna niet te onderscheiden van de originele afwerking. Het wordt geleverd met een heldere acrylaatdrukgevoelige lijm (PSA), die zich gemakkelijk en veilig hecht aan autolaksystemen, waardoor het oppervlak eronder wordt afgeschermd tegen beschadiging.

Deze taaie, thermoplastische polyurethaanfolie biedt een uitstekende vervormbaarheid rond de contouren, terwijl het tegelijkertijd een duurzame bescherming biedt aan kwetsbare gelakte oppervlakken zoals autokappen en diepere richels en panelen. 3M™ VentureShield™ Lakbeschermingsfolie (PPF) is bovendien versterkt met een toplaag voor een nog betere bescherming tegen krassen en beschadigingen, waardoor de nieuwe auto-uitstraling die de eigenaar wenst, behouden blijft.

Een kostenbesparende bescherming
Lakbeschermingsfolie, ook wel bekend als "clear bra" of "chip guard", is een van de beste manieren om de kwaliteit van de afwerking van een voertuig in de showroom te behouden. De sterke, duurzame, vrijwel onzichtbare urethaanfolie zorgt ervoor dat voertuigen er nieuwer blijven uitzien, zonder dat de designkenmerken of kleur veranderen, doordat een barrière wordt gecreëerd en kwetsbare gebieden zoals voorbumpers, kappen, zijspiegels, deurklinkholtes, spatborden en deurranden worden beschermd. De folie kan tegen hoge hitte, UV-blootstelling en zoutnevel. Door de afwerking van een voertuig met een lakbeschermingsfolie (PPF), blijft het er nieuwer uitzien en kan de doorverkoopwaarde van het voertuig worden verhoogd.

Vijf jaar garantie
3M™ VentureShield™ Lakbeschermingsfolie is ontworpen voor bewezen, kostenbesparende prestaties gedurende een periode van vijf jaar. Wanneer langere termijn prestaties gewenst zijn, adviseren wij onze premium Scotchgard™ Paint Protection Film Pro Series - met geavanceerde "zelfherstellende" technologie en vuilafstotende kwaliteiten die 7 jaar lang gegarandeerd zijn. Raadpleeg de garantievoorwaarden van het product voor meer informatie.

Specificaties

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.