Scotchgard™ Lakbeschermingsfolie SGH6

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

OEM-goedgekeurd: vertrouwd en geadviseerd door autofabrikanten wereldwijd. Voldoet aan de beschermingsvereisten voor lak en andere kwetsbare onderdelen tegen steenslag, krassen, vuil, teer en strenge weersomstandigheden.

Praktisch onzichtbare bescherming: de duurzame, transparante folie beschermt uw voertuig zonder afbreuk te doen aan de originele kleuren, zoals bij vinyl of voorgevormd plastic beschermingsmateriaal.

Onderhoudsvrij: de Scotchgard™ Lakbeschermingsfolie heeft geen onderhoud nodig. De folie blijft er goed uitzien bij normaal wassen en in de was zetten.

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • OEM-goedgekeurd: vertrouwd en geadviseerd door autofabrikanten wereldwijd. Voldoet aan de beschermingsvereisten voor lak en andere kwetsbare onderdelen tegen steenslag, krassen, vuil, teer en strenge weersomstandigheden
 • Praktisch onzichtbare bescherming: de duurzame, transparante folie beschermt uw voertuig zonder afbreuk te doen aan de originele kleuren, zoals bij vinyl of voorgevormd plastic beschermingsmateriaal
 • Onderhoudsvrij: de Scotchgard™ Lakbeschermingsfolie heeft geen onderhoud nodig. De folie blijft er goed uitzien bij normaal wassen en in de was zetten.
 • Vertrouwd en goedgekeurd door NASCAR: de Scotchgard™ Lakbeschermingsfolie is de enige folie die officieel wordt gelicentieerd door NASCAR om raceauto's te beschermen en verfraaien.
 • Persoonlijke pasvorm: gecertificeerde 3M-installateurs beschikken over een bibliotheek met duizenden, met de computer ontworpen, patronen voor onderdelen die perfect op maat zijn gemaakt voor uw auto en garanderen u een exacte en professionele installatie.
 • Perfect voor bumperafdekkingen, deuropeningsholtes, zijspiegels, motorkappen, deurranden, kofferranden en hoekpanelen
 • 5 jaar garantie

De Scotchgard™ Lakberschermingsfolie SGH6 is een stevige, heldere 8 mil-film die beschermt tegen steenslag, slijtage en verwering. De speciale transparante laag behoudt de kleurechtheid en de ontwerplijnen van de gelakte oppervlakken van een voertuig. Deze duurzame folie voldoet aan de OEM-specificaties voor auto's en is flexibel, vervormbaar en gaat zelfs onder zware omstandigheden lang mee.

Dubbele laag zorgt voor onzichtbare bescherming
Scotchgard™ Lakbeschermingsfolie SGH6 levert dubbele lagen van geavanceerde bescherming voor blootgestelde auto-oppervlakken. Deze 8 mil (203micron) thermoplastische polyurethaanfilm is versterkt met een transparante laag die extra bescherming biedt tegen UV-schade. Hij wordt geleverd met een easy release liner en een heldere acrylaatdrukgevoelige lijmlaag (PSA) die zich gemakkelijk en veilig aan autolaksystemen hecht en het oppervlak eronder beschermt tegen beschadiging. Onze Scotchgard™ PPF is ontworpen voor een hoger prestatieniveau dan 3M™ VentureShield™ Paint Protection Film.

Invloeden van buitenaf
Lakbeschermingsfolie, ook bekend als "heldere beha", is een van de beste manieren om de kwaliteitsafwerking van een voertuig in de showroom te behouden. Het zorgt ervoor dat voertuigen er langer nieuw uitzien, zonder de designkenmerken of kleur te veranderen, door het creëren van een beschermlaag en het beschermen van kwetsbare gebieden zoals bumpers, motorkappen, spatborden, zijspiegels, deurklinkholtes, deurranden en schakelpanelen. De folie is bestand tegen hoge hitte, UV-blootstelling en zoutnevel.

Door de afwerking van een voertuig met lakbeschermingsfolie (PPF) te beschermen, blijft het voertuig er nieuwer uitzien en kan het de verkoopwaarde van het voertuig in de toekomst verhogen. Bij het aanbrengen is de transparante folie bijna niet te onderscheiden van de originele afwerking. De sterke, duurzame, vrijwel onzichtbare urethaanfolie biedt een zeer goede vervormbaarheid rond de contouren en is een uitstekende keuze voor het behoud van de nieuwe auto-uitstraling die eigenaren wensen.

Vijf jaar garantie
Bij installatie door een 3M gecertificeerde installateur wordt Scotchgard™ Lakbeschermingsfolie ondersteund door een garantie van vijf jaar. De aangebrachte folie is gegarandeerd tegen defecten zoals vergeling, bubbelen en scheuren. Raadpleeg onderstaande garantiedocumentatie voor meer informatie.

Laat het over aan de Professionals
Gecertificeerde 3M-installateurs maken gebruik van een bestand van 1000 computerontworpen patronen om onderdelen te snijden die op maat van uw voertuig zijn gemaakt - wat zorgt voor een nauwkeurige, hoogwaardige installatie. Dit zijn bekwame installateurs in het aanbrengen van de folie rond samengestelde bochten, uitdagend grillwerk, wielopeningen, bumpers en alle andere gebieden op voertuigen. De folie wordt gesneden met behulp van een door de computer ontworpen pakket dat modelspecifiek is, waardoor een nauwkeurige pasvorm wordt verkregen. Voor de getrainde technicus zijn 3M PPF pakketten eenvoudig te snijden en te installeren.

3M Science levert een betrouwbare oppervlaktebescherming.
Van koplamprestauratie tot akoestische materialen en lakbeschermingsfolies, 3M automotive engineers hebben baanbrekende technologieën uitgevonden die automobieltechnici in staat stellen om de hoogste klanttevredenheid te leveren. Scotchgard™ Lakbeschermingsfolie vertrouwt op deze geavanceerde technologieën om het frisse uiterlijk en de integriteit van zichtbare autotoppervlakken te verlengen. Het is een uitstekend voorbeeld van de manier waarop 3M-technologieën de auto-industrie ondersteunen en zowel gebruiksgemak als superieure resultaten bieden".

Specificaties

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.