1. Nederland
  2. Alle 3M Producten
  3. Tapes
  4. Flexografische plaatmontagebanden
  5. 3M™ Cushion-mount™ Plus Plate Montagetape 1015

3M™ Cushion-mount™ Plus Plate Montagetape 1015

  • 3M ID B40067220

Wit, flexografische drukplaat montagetape met tweezijdig verschillende kleefkracht

Deze 0.38 mm dikke witte, dubbelzijdige schuimtape met tweezijdige verschillende kleefkracht voor het monteren van flexografische drukplaten.

Geeft een combinatie-afdruk van hoge kwlaiteit. De lijm is schoonverwijderbaar van de printplaat en de cylinder. Alleen te gebruiken met fotopolymeer platen.

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Wit, flexografische drukplaat montagetape met tweezijdig verschillende kleefkracht
  • Deze 0.38 mm dikke witte, dubbelzijdige schuimtape met tweezijdige verschillende kleefkracht voor het monteren van flexografische drukplaten
  • Geeft een combinatie-afdruk van hoge kwlaiteit. De lijm is schoonverwijderbaar van de printplaat en de cylinder. Alleen te gebruiken met fotopolymeer platen
  • Flexodruk

Deze 0.38 mm dikke witte, dubbelzijdige schuimtape met tweezijdige verschillende kleefkracht voor het monteren van flexografische drukplaten.

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate Mounting Tape 1015 is gemaakt voor het monteren van flexografische drukplaten op cilinders of hulzen.Onze tape biedt een hoogwaardige standaardcombinatiedruk en is geschikt voor een combinatie van vaste stoffen en tone reproductie waarbij vaste stoffen en proces even belangrijk zijn. De kleefstof aan de zijde met de voering (plaatzijde) van de tape is ontworpen voor het monteren van fotopolymere platen, heeft een uitstekende houdkracht op de pers en verwijdert schone platen bij het demonteren. Het kleefmiddel aan de niet-belijnde zijde (cilinderzijde) van de tape is ontworpen voor montage op flexodrukcilinders of -hulzen, waardoor het eenvoudig kan worden aangebracht bij montage en schoon verwijderbaar bij demontage.