3M™ Marine Finesse-It™ II Glaze

 • 3M ID B40067423

Krijg een hoogglans 'wet-look' afwerking

Herstellen van oppervlakken van glasvezel voor een professioneel glanzende afwerking

Verwijderen van hele kleine krassen door schuren en machinedraaiingen door compounden

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Krijg een hoogglans 'wet-look' afwerking
 • Herstellen van oppervlakken van glasvezel voor een professioneel glanzende afwerking
 • Verwijderen van hele kleine krassen door schuren en machinedraaiingen door compounden

3M™ Marine Finesse-It™ II Glaze is geschikt voor het verwijderen van kleine krassen en lichte oxidatie en geeft een hoogglans 'wet-look' afwerking op glasvezel. Product bevat geen was of siliconen.

Zorg met 3M™ Marine Finesse-It™ II Glaze voor een hoogglans 'wet-look' afwerking op boten, caravans en campers met glasvezel. Onze was- en siliconenvrije formule is bedoeld voor gebruik op afdeklaklagen, voor het verwijderen van hele fijne krassen en wervelsporen door het plamuren, en geeft een glanzende, professionele afwerking. Het wordt aangeraden dit product na het aanbrengen van 3M Marine Super Duty Rubbing Compound (PN09004) te gebruiken. Gebruik ons glansmiddel voor het verwijderen van lichte tot middelmatige oxidatie op gelcoats voor het herstellen van de laag en het terughalen van de glans. Boten, campers en caravans zien er daarna weer als nieuw uit.

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.