3M™ Cubitron™ II Schuurband 947A

  • 3M-productnummer 947A
  • 3M ID B40068460

Blenden en finishen onder middelhoge druk

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 424KB)

Details

Hoogtepunten
  • Blenden en finishen onder middelhoge druk

De 3M™ Cubitron™ II schuurbanden 947A worden gekenmerkt door de bekende lange levensduur en de snelheid van de 3M™ Cubitron™ II-producten. Ze produceren een gelijkmatige microsectie zonder aanslag. Dankzij het nieuwe korrelmengsel op een pad van weefsel in gewichtsklasse X is deze band flexibeler dan de voorgaande 3M™ Cubitron™ II schuurbanden. Ze zijn vooral geschikt voor handbediende machines met een middelhoge tot lage druk.

De 3M™ Cubitron™ II schuurband 947A heeft een iets lichtere rug in gewichtsklasse X en is dus ideaal voor het finishen van randen en lichte lassen. Het aandeel van nauwkeurig gevormde keramische korrels van 3M (driehoekige korrels) levert een belangrijke bijdrage aan de prestaties van de schuurband. De driehoekige korrels behouden hun scherpe snijwerking tijdens het slijpen. Deze maken het oppervlak van het werkstuk voortdurend schoon. Het resultaat is een snelle, koele finish en een langere levensduur van het schuurmateriaal.

Hulpmiddelen

3M Product Data Sheet 947A Belt

Informatie Bladen

(PDF , 424KB)

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.